Hvordan man laver pistol slynger

Hvordan man laver pistol slynger

Slynger, et standardudstyr på militære rifler, kan også være nyttige til sportskydning, jagt og målpraksis. Ikke alene giver snor en bekvem måde at bære et rifle på, men de er også nyttige til at spænde riflen og støtte armen under et skud, især når de står under optagelse. Du kan nemt lave en slynge med enkle og almindeligt tilgængelige materialer. Femten dollars i en boligforbedring forsyning butik skal dække alt, hvad du har brug for.

Bestem, hvor lang slynge skal være. Generelt er 4 fod passende; nogle gange højere eller længere limede skydespil foretrækker lidt længere slynger.

Trim to 1-fods lange segmenter fra båndmaterialet, som vil blive brugt til at fastgøre slinglen til pistolen, og derefter trimme båndet ned til den ønskede længde og forlader 4 tommer ekstra i hver ende. Båndet skal være robust materiale, nok til at understøtte våbenets vægt og behagelig at bruge enten som et håndtag (at bære pistolen) eller som en bøjle (til at vikle rundt i armen mens du optager).

Før en 1-fods rem gennem en metalring eller plastikbøjle, pakk straffen rundt om pistolen lige bag pistolgrebet og fastgør enderne ved at føre dem begge gennem en glidelås. Stram remmen omkring lageret og skub ringen, så den dangler i bunden af ​​pistolen, nær bunden af ​​pistolgrebet. Dette arrangement vil sikre ringen til pistolen, så du kan derefter fastgøre bæltet på ringen.

Pass den anden 1-fod lange rem gennem den anden ring og pakk den omkring lagerets forlængelse lige udenfor, hvor din støttende hånd hviler i en standardoptagelse. Fastgør det tæt med en glidelås og flyt ringen til bunden af ​​pistolen.

Nu kan du forberede slyngebåndet selv med de 4 fod båndmateriale, der er tilbage. I hver ende af denne længere stroppe skal du passere enden gennem en glidelås, derefter gennem den ringende ring og fordoble nogle få inches tilbage på sig selv for at passere tilbage gennem glidelåsen. Dette fastgør enderne til støttebåndene.

Del:
Kommentarer