Hvordan man laver øvelser for bumcellulit

Hvordan man laver øvelser for bumcellulit

Cellulit, den hytteost-lignende krusningseffekt på eller under din røv, er en af ​​de største klager hos kvinder. Fordi den førende årsag til cellulite er genetik, er der lidt en person kan gøre for at helbrede virkningerne af det. Kvinder er disponeret over for cellulite på grund af deres fedtvæv struktur, hvorfor mange sunde, selv tynde unge kvinder kan få det, mens andre tilsyneladende overvægtige kvinder ikke gør det. Mens cellulite har alt at gøre med fedt, har det intet at gøre med at være fedt. Alle gemmer deres fedt anderledes, og for nogle er huden omkring deres rumme tyndere og ude af stand til at indeholde de små celler af fedt, der skubber igennem og forårsager dimpling. Der er ingen magiske helbredelser eller cremer, og selv kirurgiske indgreb vil kun midlertidigt skjule virkningerne af cellulite. Den eneste måde at reducere udseendet af cellulite er at reducere fedtcellerne i bunden, og det kommer med kost og motion. Sådan gør du øvelser for at reducere cellulite på din bum.

Skift dine dårlige vaner. Mange livsstilsvalg kan føje til en stigning i fedtceller i rækken. Rygning, alkohol, højt kalorieindhold og manglende motion vil kun bidrage til, at organerne holder sundhed. Hold din krop frisk internt og eksternt ved at spise rigtigt og udøve, og du vil være mere tilbøjelig til at se og føle sig sund.

Tone dine muskler. Et træningsprogram, der omfatter muskelopbygning og toning kan betydeligt reducere den stygge cottageosteffekt af cellulite på din røv. At bygge og derefter toning muskler strammer ikke kun balderne, men det hjælper også din krop til at forbrænde flere kalorier, hvilket i sidste ende hjælper dig med at forbrænde fedt. For hvert kilo muskel i din krop vil du brænde en ekstra 50 kalorier om dagen. Gør ben og stød øvelser, der omfatter squats, lunges og ben presser til det ultimative i butt toning.

Udøve dit hjerte. Gør 45 minutters kardiovaskulær træning 4 dage om ugen. Du behøver ikke at gennemføre et løbende program eller tilstoppe din dag med træningsplaner, men 45 minutter af kardiovaskulær træning hver anden dag vil reducere cellulitten på din røv betydeligt. Jogging og vandring er alle gode måder at få dit hjerte i bevægelse, men den ultimative kardiovaskulære træning svømmer.

Spis mere fiber. Fiber er kroppens ultimative rensemiddel. Det absorberer og skrubber kroppen ren af ​​fedt og toksiner toksiner og hjælper med at fordøje alle disse produkter. Derudover vil fiber forbedre omsætning og skind tekstur, som vil hjælpe glat cellulite.

Drik mere vand. Passende hydrering er kroppens wonder drug. Når din krop er ordentligt hydreret, er din hud sund og elastisk og er mere tilbøjelig til at forblive fast. Vand hjælper også kroppen med at reparere sig selv. Det anbefales, at du drikker halvdelen af ​​din kropsvægt i ounces hver eneste dag, mere når du træner eller på en varm dag. Hvis du føler dig tørstig, er du forbi dehydrering, så drik vand hele tiden og konsekvent igennem hele dagen.

Prøv en kirurgisk procedure. Mesoterapi er en ny behandling, der siges at bekæmpe tegn på cellulite. Mesoterapi er mindre invasiv end mange fedtreducerende operationer og virker ved at injicere en speciel formel til at opløse fede bånd, der forårsager dimpling forbundet med cellulite. Mesoterapi vil forårsage betændelse og blå mærker og vil ikke slippe af med cellulite helt. Mesoterapi skal gentages flere gange om året og vil kun reducere udseendet af cellulite.

Overvej brugen af ​​hormonelle behandlinger. Nogle gange er det ligegyldigt hvilken øvelse du gør, hvor sund du er eller hvor tynd du er, du kommer stadig til at se cellulite. Hormoner spiller en dominerende rolle i dannelsen af ​​cellulite. Undersøgelser viser, at hormoner, såsom østrogen, insulin og prolactin, for eksempel kan deltage i udviklingen af ​​denne krusningseffekt. Tal med din læge om et hormonbehandlingsprogram, og hvis det er rigtigt for dig.

Del:
Kommentarer