Hvordan man laver ostehovedhatte

Hvordan man laver ostehovedhatte

Green Bay fans elsker at vise støtte til deres team. Ostehovedhatten er en Wisconsin must-have; de ikoniske gule trekanter ses som bestrøget gennem mængden på ethvert Packers-spil. Hvis du kender og elsker en Packers-fan, skal du gøre dagen ved at oprette denne lette osthue som en gave.

Trin 1

Skær dit blomsterskum i en stor trekantform. Ideelt set skal din kile være ca. 1 fod-for-1 fod-8 tommer og ca. 6 tommer dyb. Men arbejde med formen af ​​det blomstrende skum du kan finde.

Trin 2

Lav en indrykning i bunden af ​​din kil, ved at trykke i skummet med dine hænder eller med bunden af ​​en skål. Denne indrykning vil hjælpe osthatten på hovedet.

Trin 3

Tryk på "huller" i din ost. Skub fingrene eller et andet afrundet værktøj ind i kilen for at gøre store kratere over hele overfladen.

Trin 4

Spray maling hele sagen gul. Du vil sandsynligvis bruge nogle frakker til at dække det grønne af blomsterskummet.

Trin 5

Skær et stykke elastik stort nok til at pakke rundt om dit hoved og under din hage. Skub en papirclips ind i skummet på begge sider af bundindrykket. Lad nok papirklip stikke ud for at trække elastikken igennem. Hot lim papirclips på plads.

Trin 6

Tie den ene ende af elastikken til en af ​​papirclipsene. Placer osthatten på hovedet, pakk elastikken rundt på den anden papirclips og bind den på plads. Det kan tage dig et par forsøg på at få den elastiske længde helt rigtigt. Når det er behageligt, klip det ekstra elastisk ud. For at gøre din kinremme ekstra sikker, lind lim over knuderne.

Del:
Kommentarer