Hvordan man laver kalve roping dummies

Hvordan man laver kalve roping dummies

Calf roping har længe været en sport, der er en del af rodeo scenen. Rodeos begyndte som en måde for cowboys at vise deres færdigheder på roundups og brandings. I 1936 blev Professional Rodeo Cowboys Association født under navnet Cowboys Turtle Association, ifølge Clear Land, og calf roping blev en officiel sport. Calf roping, som mange sportsgrene, kræver træning. Du kan købe kalv-roping dummies til at praktisere, selv motoriserede, men de kan være dyre, eller du kan lave dine egne kalv-roping dummies.

Anbring dine handsker, sikkerhedsbriller og hørselsbeskyttelse. Enhver hørselsbeskyttelse, der er egnet til elværktøjer, virker. Sørg for, at dine sikkerhedsbriller opfylder eller overstiger grundlæggende ANSI standarder for at sikre et højt beskyttelsesniveau.

Mål og marker midten af ​​begge dine 6-fods lange, 2-tommer med 4-tommers brædder. Sørg for at markere den brede side af dit bord.

Skær dine 6-fods brædder i halvdelen med en 40 graders vinkel ved hjælp af din sav. Brug dit midterpunkt som midtpunktet for dit snit. Du skal have fire lige længdebrædder med en 40 graders vinkel på hver. Disse vil være benene til din kalv-roping dummy.

Skær en 70 graders vinkel på enden af ​​dit 4-fods bord ved hjælp af din sav. Dette vil være hvor "hovedet" går. Bestyrelsen vil fungere som kroppen.

Læg din 4-fods bord fladt på den brede side. Placer et benstykke i hver ende af dit bord. Sæt dem ikke helt i slutningen. Sæt dem således, at dit snit er imod den flade del af din 4-fods bræt. Du skal muligvis prop dem op. Sørg for at den længere side af din 4-fods bræt er den samme side, som benene vinkler mod.

Bor pilothuller gennem benstykkerne og ind i kropstykket. Indsæt skruer og brug din boremaskine til at stramme skruerne og fastgør benene til kroppen.

Vend din kælvende dummy og gentag trin 5 og 6. Din dummy vil lægge på de ben, du allerede har lagt på i stedet for på siden af ​​kroppen denne gang.

Stil din dummy op i enden af ​​benene. Du skal have en krop med en vinkel i den ene ende. Vinklen af ​​denne vinkel skal være på bundkanten af ​​kroppen. Du skal også have fire ben, der kommer ud af kroppen, der holder kroppen op.

Skær dit krydsfinerstykke i en trapezform, der ligner en kalvens hoved. Læg det fladt og læg din dowel over den bredere del af din trapezoid. Markér hvor den er og fjern den.

Bor huller for at indsætte U bolte igennem, så at U bolte vil holde dowel over den bredere side af din trapezoid.

Placér dowel og indsæt U bolte over det og gennem hullerne du borede. Sæt U boltmøtrikkerne på og stram dem med halvmålsnøglen. Dette vil være dit hoved og horn. Du kan forkorte din dowel eller forlade den, hvis du vil have mindre horn eller ingen horn.

Hold hovedet på plads i vinklen i enden af ​​kroppen. Bor to pilothuller gennem midten af ​​dit kalvhoved og ind i enden af ​​din krop. Du vil have den ene over den anden.

Sæt en skrue i hvert hul og stram det med din boremaskine. Du skal nu have en færdig kalv-roping dummy.

Del:
Kommentarer