Hvordan man laver isometriske kalveøvelser

Hvordan man laver isometriske kalveøvelser

At udøve dine kalvemuskler kan virke som en spildt indsats. Deres kalvemuskler er dog det, der giver din øgede lodret løft samt hjælper med at beskytte dine knæ mod skade. Sterke kalve hjælper med at skubbe ud, når du springer, løber eller hopper. Isometriske øvelser bruges ofte til at øge en basketballspiller's vertikale spring for at hjælpe med at lave slamdunks og jump shots.Isometric øvelse er en form for stationær træning, der udøver muskelen, mens den forbliver i en position. Muskelen spændes og holdes på plads i en periode på 5-10 sekunder. Dette bygger styrke og magt i musklerne, som det er arbejdet i den position. For at øge styrken for hele muskelens længde skal der foretages justeringer for at arbejde alle vinkler i bevægelsesmuskulaturen. Folk med hjertesygdom eller højt blodtryk bør ikke udføre isometri. Under træningens kompressionsdel (muskeloptræning) hæves hjertefrekvensen betydeligt, hvilket gør dette til en farlig øvelse for alle med blodtryk eller hjerteproblemer. Følgende giver tre øvelser til forbedring af kalvemusklerne ved brug af isometrisk øvelse.

Hvordan man laver isometriske kalveøvelser

Stå ved siden af ​​en væg med arme ned til siderne, hovedet vender lige og ryg og skuldre justeret. Feet skulder placeret sammen, peger fremad. Stig op på en fods bold, hold den anden fod flad og ophængt i luften. Spænd kalvemuskelen og hold den i 20 sekunder og slip til flade fødder på gulvet. Gentag 10 gange. Du kan placere fingre mod væggen for stabilitet, hvis det er nødvendigt.

Varier din Step 1 øvelse ved at løfte på begge fødder samtidig og holde denne position i 20 sekunder. Slip til begge fødder fladt på gulvet. Gentag 10 gange. Husk at trække vejret langsomt og jævnt i løbet af denne øvelse. Du kan også tilføje håndvægte for at øge sværhedsgraden.

Sæt dig selv i en lige rygstol. Med ryggen lige og hovedet peger fremad, tag fat i siderne af stolesædet eller armlenet. Løft dine ben på fodkuglerne og spænder kalvemuskelen. Hold for et tal på 10 og slip til flade fødder og hold for et tal på 10. Afslut 10 gentagelser.

Ved hjælp af dit trin apparat (trappe trin, trin aerobic platform eller bænk), stå lige med arme på siderne. Flyt tilbage, indtil dine hæle strækker sig ud for trappens kant, men niveau med platformen. Hold fast på noget, for balance er nødvendig. Sæt langsomt hælene ned under platformens niveau og hold denne position for 10 tæller. Stig til niveau med platformen. Gentag 10 gange.

Husk at trække vejret jævnt og regelmæssigt gennem din isometriske øvelse. Hold ikke din vejrtrækning ved hver gentagelse.

Del:
Kommentarer