Hvordan man laver ioniseret vand

Hvordan man laver ioniseret vand

Processen af ​​ioniserende vand bryder hydroxylionerne eller negativt ladede hydrogenmolekyler, der opstår, når vand passerer gennem vandrensningsanlæg. En del af vandbehandlingsprocessen er opvarmning af vand og tilsætning af kemikalier, der fjerner naturligt forekommende alkaliske mineraler. Denne behandlingsproces kan overvindes ved ionisering af vandet for at genoprette sunde alkaliske niveauer tilbage i vandet. Fem metoder, som du kan ionisere vand, diskuteres.

Test pH-niveauet for det vand du drikker i øjeblikket for at afgøre, om det er mellem 8,0 og 10,0. Hvis det er i dette område, har du ioniseret vand. Hvis det ikke er i dette område, skal du ionisere vandet.

Tilslut en vand ionizer til køkkenvasken vandhanen og lad denne maskine ionisere vandet for dig. En vand ionizer bruger lavspændings elektricitet til at eliminere vandets surhed og øge vandets alkaliske eller basale niveau. Vand ioniseringsmaskiner er den dyreste og mest populære mulighed for ioniserende vand.

Pass vand, men bio-keramiske filtre for at ionisere vand, hvis en vand ioniser ikke er tilgængelig. Denne anden mulighed bruger ler, sten og udvalgte mineraler til at skabe en magnetisk resonans i vandet for at genoprette dets alkalitet. Dette opnås ved anvendelse af ler indeholdende store koncentrationer af magnetit og koboltelementer.

Pass vand gennem magnetiske felter for at øge vandets alkalitet. Dette er en tredje mulighed, du kan opnå ved at vedhæfte en ydre magnetisk ioniseringsenhed til vandrør. Disse enheder anvendes på vandrør, som leverer vand til hjemmet og / eller apparaterne.

Placer alkalisk koncentrere i et otte ounce glas vand, før du drikker det. Denne fjerde mulighed bruger alkalisk koncentrat, som er tilgængelig i væskeform eller tabletform. Anbring to dråber alkalisk væske eller en alkalisk tablet i et glas vand for at ionisere vandet.

Pass vand gennem en batch enhed ionizer for at ionisere vand. Denne femte mulighed behandler en gallon vand ad gangen. Processen anvender elektrolyse og tager normalt 15 minutter. En typisk batchenhedionisator er den billigste metode til ioniserende vand.

Tips

Ioniseret vand betegnes ofte som oxygeneret vand, mikro-vand, let vand, mirakelvand og mikroklynget vand. Vand ioniseringsmaskiner er den mest almindelige enhed, der anvendes til ioniserende vand. Den gennemsnitlige pH for ioniseret vand er 9,0 (har mere alkalisk end normalt vand), og den normale pH af vand er 7,0 på en skala fra 1,0 til 14,0. Alt under er 7,0 angiver syre i vand, hvor 1.0 er den mest sure. En citron har en pH på 3,0 og antacida lægemidler har en pH på 8,5 til 9,0.

Advarsler

Vær forsigtig, når du bruger elektriske apparater omkring vand for at undgå elektroforurening. Ioniseret vand bør aldrig overstige et pH-niveau på 10,0.

Del:
Kommentarer