Hvordan man laver hævelse gå ned

Hvordan man laver hævelse gå ned

Det er vigtigt at give et middel til hævelse så hurtigt som muligt efter traumer eller skade på området. Hævelse kan forekomme fra en ulykke eller på grund af postoperativ operation. Selv noget så simpelt som tandudtræk vil forårsage hævelse i kind- og mundområdet. Is kan bruges til at reducere smerte og også reducere hævelsen, da det nedsætter blodgennemstrømningen til det skadede væv, hvilket reducerer inflammation. Is hjælper også med at reducere blå mærker til det skadede område, hvilket nedsætter blodgennemstrømningen til stedet.

Sæt is i en pose, og sørg for, at hætten på isposen er tæt lukket eller plastikposen er forseglet for at holde isen sikkert inde. Hvis du bruger en kold kompress fra butikken, skal du følge instruktionerne.

Det anbefales at dække posen med en vaskeklud eller et håndklæde for at undgå at isen kommer i kontakt med huden. Når der lægges is på huden i lang tid, kan det medføre frostskader. Selv når du bruger en kommerciel frossen gelpakke, foreslås det at placere det over en vaskeklud eller et håndklæde.

Påfør isen eller forkølelsespakken til det opsvulmede område i 15 til 20 minutter, og fjern derefter pakken i ca. 45 minutter. Gentag processen i ca. 3-4 timer.

Hvis du er ude af isposer eller plastposer og ikke kan komme til en butik for at købe en kold komprimering, har du muligvis retsmidler i din fryser. Frosne grøntsager, entrees, hamburger og jævn is kan komme til nytte, hvis du har brug for nødhjælp.

Når du først anvender kolde eller isemballager, vil du føle kulde i et stykke tid efterfulgt af en let brændende fornemmelse. Området vil begynde at føle nummen efter et par minutter.

Tips

Is og kold pakker lindrer også smerte, genopretter styrke og fremmer helbredelse hurtigere. Uanset hvor lille hævelsen dukker op, skal du sørge for at få læge eller sundhedspersonale.

Advarsler

Pakningerne bør opbevares på ikke længere end 20 eller 30 minutter.

Fjern ispakningen, hvis du tror, ​​at området begynder at føle dig for dumt. En vis mængde følelsesløshed forventes, men det kan føre til frostskader, hvis pakken er forladt for lang tid.

Vær forsigtig, når du skal placere isen på et tyndt skinnet område, som f.eks. Albue, knæ eller fod. Disse områder er mere modtagelige for kulde og kan let blive frostbitten.

Del:
Kommentarer