Hvordan man laver flag fodbold bælter

Hvordan man laver flag fodbold bælter

Fodbold kan være et voldeligt spil. For at reducere noget af volden vælger nogle spillere at spille flagfodbold i stedet. I flagfodbold er målet at "tackle" spilleren ved at fjerne en del af bæltet, han bærer under spillet. Flag fodboldbælter kan købes, men de kan laves hjemme til en betydeligt lavere pris. Alt du behøver er en del klud og velcro til at lave dit eget flag fodboldbælte.

Mål 1 fod fra slutningen af ​​hver 50-tommers kludstrimmel. Markér dette med en pen.

Placér kanten af ​​din klæbende velcro strimmel på dette mærke, og stræk den væk fra den nærmeste ende af kludstrimlerne. Dette vil danne dine bælter, som du vil bruge under flag fodboldkamp.

Klip en strimmel af velcroen i et 2-tommers bredt stykke. Fastgør dette stykke velcro i den ene ende af den gule kludstrimmel.

Fastgør de to stykker velcro sammen - den ene på bæltet og den ene på den gule kludstrimmel. Gør dette for to gule kludstrimler for hvert bælte, så hvert bælte har to af disse gule "flag" vedhæftet.

Dekorer de gule strimler, men du ønsker dit flagfodboldhold. Dekorer dem i et fælles tema for hvert af medlemmerne af dit flag fodboldhold.

Sæt den 50-tommers kludstrimmel rundt om taljen og binde den med de to ender for at sikre den. Sørg for, at begge gule flag er fastgjort til borrelåset - en på din venstre side og en på din højre side.

Del:
Kommentarer