Hvordan man laver et skubbe til skulderpressen

Hvordan man laver et skubbe til skulderpressen

Den squat til skulder presse er en af ​​de mest omfattende øvelser, der arbejder din over- og underkrop i én bevægelse. Ofte kaldet en thruster, den kan udføres med kraftige vægte for at udvikle helkropsstyrke eller med lette vægte for at udvikle kardiovaskulær fitness og udholdenhed. De vigtigste muskler involveret i squat til skulder presse er quadriceps, hamstrings og gluteals - lår og røv - og deltoids og triceps - musklerne i skuldrene og ryggen af ​​armene. Denne øvelse virker også kors musklerne i torso.

Trin 1

Stå med dine fødder hoftebredde fra hinanden og hold barbell over forrest på dine skuldre med et håndtag over skulderbredden. Dine albuer skal være direkte under dine hænder eller skubbet lidt fremad. Kig lige frem og bøj dine kerne muskler.

Trin 2

Inhalér, skub dine hofter tilbage og bøj derefter dine knæ. Nedstigning indtil lårene er omtrent parallelle med jorden. Sørg for, at din nedre ryg er lidt buet.

Trin 3

Udånd, kør dine fødder ned i gulvet, stræk benene og stå op lige. Med hjælp fra det momentum, der genereres af dine ben, skal du skubbe barbell op og overhead, indtil dine albuer er lige, men ikke helt låst.

Trin 4

Sænk baren tilbage til dine skuldre og forbered dig på en anden gentagelse.

Del:
Kommentarer