Hvordan man laver et gennembrud fodbold banner

Hvordan man laver et gennembrud fodbold banner

Gennembrud fodbold bannere giver et middel til et hold til at gøre en dramatisk indgang på banen før et spil. Bannere er typisk lavet af papir og strækkes over en indgang til marken. Bannere vil normalt have skolens logo, maskot eller ordlyd, som kan anvendes til spillet og rive, som spillerne opkræver.

Trin 1

Bestem en størrelse for banneret. Overvej bannerens bredde såvel som det logo, grafik eller ordlyd, der skal bruges. Husk at banneret skal have tilstrækkelig bredde til at give flere spillere mulighed for at passere på samme tid.

Trin 2

Vælg et papir, der gør det muligt for maling og markører at blive brugt, vil modstå stressen at blive strakt flere yards, men vil også rive let for ikke at blande spillerne igennem.

Trin 3

Dekorer banneret med ord med støtte og opmuntring, skole logoer, maskoter og team farver. Sørg for at få en endelig godkendelse fra træner eller ledere, før du viser banneret.

Trin 4

Fastgør støttepoler til begge sider af banneret. Træ, PVC-rør og tunge paprør er alle fremragende valg. Mange hold, skoler og organisationer vælger PVC-rør, da det er let at opnå, letvægts, holdbart og let rengjort og vedligeholdt. Fastgør banneret til polerne ved hjælp af tunge maskeringsbånd.

Trin 5

Strekk banneret over en åbning, hvorigennem holdet vil passere. Ofte er en port eller anden indgang en god placering til at placere banneret. Banneret bør holdes fast på begge sider for at forhindre polerne i at blive trukket ind som papiret river.

Del:
Kommentarer