Hvordan man laver en wrestling mat

Hvordan man laver en wrestling mat

En brydningsmåtte er lavet af plader af skumgummi, der er dækket af vinyl. Hvis du søger at konstruere en wrestermatta til dit hjem, eller måske et lokalt gym eller rec center, ved du, at dette er et meget stort projekt. Den mindste størrelse måtten du kan lave, skal være mindst 12 fod firkantet, og du bør gøre det større, hvis det overhovedet er muligt. Denne mat kræver kun meget store materialer til at lave en sådan mat, men også masser af arbejdsplads til rådighed for at samle den.

Skær et stort stykke skum ind i et ark 12 med 12 fods firkant. Der er to typer skum, du kan bruge: Polyvinylchlorid (PVC) eller trocellen skum. PVC anbefales, og enten skumtype skal være ca. 1 tommer tykt. Du kan skære skummet i flere ark, der vil danne en firkant, når du sætter sammen.

Skær store plader af 24-oz. vinyl i stykker, der dækker alle dine skumstykker. Hvert vinylstykke skal være den samme størrelse som skumstykkerne. Du har brug for to ark vinyl til hvert lag skum, fordi du dækker begge sider af skummet. Linie et komplet sæt vinylstykker på gulvet for at simulere matoverfladen.

Tape en wrestling cirkel på matoverfladen du lagt ud. Cirklen skal være centreret i ringen med en omkreds på 10 fod med tape, der er 1 tommer bredt. I midten af ​​cirklen, tape ned startlinier, der er parallelle med en kant af måtten, 3 fod lang og 10 inches fra hinanden. Du skal klippe cirklen / linjerne på steder, hvor arkene adskilles.

Lim de nederste vinylstykker (dem uden cirkel og markeringer) til undersiden af ​​skumstykkerne. Du har brug for et stærkt klæbemiddel, der permanent fastgør vinyl til skummet. Lim de øverste vinylstykker til oversiden af ​​skummet.

Opbevar ruller af klæbebånd, som du kan bruge til at binde matstykkerne sammen, når de er i brug, og dermed forhindre dem i at glide adskilt fra hinanden. Du har brug for tape, der fast holder brikkerne på plads, men kan nemt fjernes efter brug. Du vil måske også have farvet tape, der er den samme nuance som vinylen.

Del:
Kommentarer