Hvordan man laver en vinrank aerob træning

Hvordan man laver en vinrank aerob træning

Næsten hver aerobic træning rutine vil omfatte "grapevine trin." Det er sjovt at gøre og hjælper virkelig med at få din fart i gang. Øv trinene beskrevet nedenfor for at lære hvordan du laver grapevine-skridtet i din aerobic træningstræning.

Start med at stå med dine fødder ved siden af ​​hinanden i et område, der giver dig mulighed for at bevæge dig rundt, som f.eks. Et dansegulv eller træningsrum.

Lær de tæller, der følger med trinnet. Der er 8 tæller i en komplet sekvens. Du vil bruge 4 tæller til at flytte til din første sideretning og 4 tæller flytter i modsat retning tilbage til dit startpunkt. Der vil være 8 trin eller 8 faktiske tider, som du træder på en fod i vinranken.

Træd ud til højre side på din højre fod (tæller 1). Venstrebenet træder bag højre fod eller krydses bag for at placere venstre fod på jorden (tæller 2). Gå ud til højre igen med højre fod (tæller 3) og tag venstre fod ved siden af ​​højre fod (tæller 4).

Gentag de foregående trin i omvendt rækkefølge. Træd ud til din venstre side med din venstre fod (tælle 5). Træd bag venstre fod eller kryds bagved med højre fod (tæller 6). Gå ud til venstre igen med venstre fod (tæller 7) og tag den højre fod ved siden af ​​venstre fod (tæller 8). Du har nu gennemført den 8-graders vinfremstilling med aerob bevægelse.

Gør dine trin mærkbart store og match dine trin til musikens slag. Tilføj armbevægelser op og ned for at føje intensitet til vinstokken.

Ændre udseendet af vinstokken trin ved at variere trinene. Trinet bagved kunne være et hop. Det sidste trin på hver side kan være et "bag ben" spark. Varier bevægelserne af vinstokken trin som dit færdighedsniveau øges.

Del:
Kommentarer