Hvordan man laver en vein let

Hvordan man laver en vein let

At finde en levedygtig åre til injektioner eller IV'er kan være en af ​​de sværeste opgaver for begyndende sygeplejersker samt en krydret phlebotomist. Enhver, der har lidt gennem mange nålestifter, ved, hvordan det er, når vener ikke samarbejder. Mange faktorer kan gøre det vanskeligt at finde vener som blodtryk, kropstemperatur og hudtype. Der er dog visse ting, du kan gøre for at forbedre sandsynligheden for, at dine blodårer "popper" og gør det nemt at holde sig fast.

Bind en tourniquet på toppen af ​​underarmen. Det skal være tæt nok til at gøre en lille indstand i huden, men ikke for stramt, hvor den afbryder cirkulationen. Hvis venerne stadig ikke bliver synlige, skal du slippe tårnstykket på toppen af ​​armen og gøre det på underarmen. Hvis du bruger en tourniquet, skal du ikke lade den være i mere end et minut.

Tag en varm, fugtig klud og swab veneområdet. Varme vil hjælpe med at øge omsætningen og gøre vener mere fremtrædende.

Brug en maskine som en Acuvein, der vil belyse vener under huden ved at skinne lys på et område af huden.

Øg væskeindtaget inden du går ind for at få blodet udtrukket. At være dehydreret vil nedsætte din blodgennemstrømning og gøre det svært at finde en vene. Undgå sukkerholdige drikkevarer, drik vand, Gatorade eller Pedialyte.

Advarsler

Sørg for, at når du trækker blod, skal du bære handsker, og du skal rense området korrekt med alkoholskår.

Del:
Kommentarer