Hvordan man laver en sportsplan

Hvordan man laver en sportsplan

At lave en sportsplan er afgørende for succesen af ​​enhver liga, turnering eller konkurrence. Spillere, trænere og fans er alle afhængige af en organiseret og fornuftig tidsplan for at planlægge deres praksis rundt. Med en tidslinje på plads og registrerede hold kan der oprettes en sportsplan på plads med noget arbejde og forberedelse.

Oprettelse af tidsplanen

Trin 1

Sikre spillesteder eller felter for alle dine potentielle spil eller kampe. Registrer alle hold eller individuelle spillere til din sæson og kræve en forpligtelse til ligaen. Tæl det samlede antal hold eller individuelle deltagere, der spiller i din liga.

Trin 2

Vælg dage og tider for at holde dine begivenheder. Vælg et antal spil eller kampe, du ønsker, at dine hold skal konkurrere. Bryd dine hold op i mindre grupper eller divisioner, hvis du har over otte registrerede hold eller individuelle spillere. Vælg et kriterium, der er nødvendigt for at lave playoffs enten fra deres respektive divisioner eller fra ligapoolen.

Trin 3

Opret en første dag med legetidsplan, parring af tilfældige hold eller enkeltpersoner mod hinanden. Nummer hvert hold under denne planlægningsproces baseret på hvem de spillede først med nummer et og to vender ud først og fremmest. Fortsæt planlægning af kampe over hver af dine ledige dage, mens du noterer, hvor mange gange hvert hold står overfor de andre.

Trin 4

Afslut din tidsplan ved at tælle den samlede mængde spil, der spilles for hvert hold, og sørg for at de alle spiller det samme antal spil.

Del:
Kommentarer