Hvordan man laver en snowboard mere fleksibel

Hvordan man laver en snowboard mere fleksibel

Snowboard fleksibilitet afhænger af din vægt, ride stil og færdighedsniveau. Kortere, blødere plader er mere fleksible, mens længere plader er mere stive. Lighter kropsvægte og mindre rammer bør bruge de kortere brædder og anbefales til begyndere. Snowboarding bør give en behagelig oplevelse, så skub dit snowboard perfekt til dig og den type ridning du foretrækker.

Bøj dit snowboard før ridning. Fastgør dig selv til begge bindinger og hop frem og tilbage fra næsen, som er forsiden af ​​brættet, til halen, bagsiden af ​​brættet. Dette er dit snowboards langsgående bøjning. Gør dette på sneen, så du ikke skubber dit bord eller får voks fra bunden af ​​dit bord på noget.

Break i dit snowboard. Jo mere du kører, jo mere fleksibel bliver bordet. Længere, fastere brædder er mindre fleksible end kortere brædder, fordi de er for tungere mennesker, men du kan bryde dem ind på samme måde og ende med tilsvarende fleksibilitet som et kortere bræt, hvis du styrer nok.

Køb et blødere bord. Hvis du har svært ved at manøvrere eller føler at du går for hurtigt, er det bedst at købe et snowboard lavet specielt til fleksibilitet. Længere, hårdere brædder vil kun brydes i så meget og gøres til fri ridning, som er designet til halvrør og flyder godt på pulver, snarere end freestyling.

Del:
Kommentarer