Hvordan man laver en kickflip på et skateboard

Hvordan man laver en kickflip på et skateboard

Den grundlæggende kickflip - dreje over bordet mens du laver en ollie - er en vigtig færdighed for enhver selvrespektrende rytter. Hvis du ikke kan lære at gøre dette, skal du begynde at kigge ind i en anden hobby, fordi din street cred blandt skatere vil være forfærdelig. Det er ikke at sige, det er let at lære, men du skal stadig vide, hvordan du trækker det ud.

Sæt dine fødder op som du ville for en ollie.

Placer bolden på din forreste fod mod midten af ​​brættet og lidt under de forreste bolte.

Træk din hale som du ville for en ollie, men i stedet for at trække din forreste fod op på bordet skal du trække den mod siden af ​​brættet med en flickende bevægelse. Jo hurtigere flickeren er, jo hurtigere flip. Det er alt i anklen.

Hold dig over bordet, mens du hopper og brættet flipper (det er vigtigt ikke at skubbe ned på brættet, når du er op, så den kan fortsætte med at stige).

Lad brættet ramme din rygfod, når den er helt vendt. Dette kaldes at fange flipen. Din forfod bør ikke være langt bagud, når du kommer tilbage på tavlen, men bagfoden tager normalt den først. Dette giver dig mulighed for at styre tricket på vej ned.

Land med dine fødder så tæt på boltene som muligt.

Gør en anden.

Del:
Kommentarer