Hvordan man laver en kalveopløserbarriere

Hvordan man laver en kalveopløserbarriere

Dubbed America's originale ekstreme sport, rodeos er en kombination af begivenheder kategoriseret som enten "timed" eller "rough stock." Mens uhøflige stockhændelser, som tyrefægtning, bedømmes; kalv roping --- almindeligvis kaldet tie-down roping --- og andre begivenheder er strengt et race mod uret. Calf roping er timet ved hjælp af en barriere, der gør det muligt for kalven en forudbestemt hovedstart. En barriere er et reb over forsiden af ​​kassen rigget til en afbrudt krave på kalven. Når kalven er gået en vis afstand, er barrieren trukket ud, og cowboyen kan begynde sin udøvelse af kalven.

Braid en snorrekke højst 10 inches lang med metalringen i den ene ende og en sløjfe på den anden.

Lav den sammenbrudte krave ved at flette et reb med sløjfer i hver ende. Lav kablet omkring 2 meter langt. Bind sløjferne sammen ved hjælp af bomuldsstreng, så når kælen frigives fra risten, vil han let bryde de to ender af kraven.

Sæt halsbåndet på halsen. Mål halsen i henhold til Rodeo's officielle regler.

Bind rebet til en pigtail ved hjælp af bomuldstreng. Træk den på tværs af boksen og gennem en skive på hjørnet. Bind enden af ​​rebet til bungee ledningen og træk stramt. Fastgør ledningen til siden af ​​roping kassen, og sørg for at barrieren er 32 til 36 tommer høj.

Vedhæft et flag til midten af ​​barrieren, når den strækkes over boksens forside. Time keepers se på flagets bevægelse for at starte den officielle tid.

Test barrieren for at sikre, at den fungerer ordentligt. Med barrieren fastgjort ved hjørnet, stå klar og træk halsen til at løsne. Barrieren skal hurtigt rykke ud af boksens mund. Hvis det ikke gør det, skal du spænde bungee ledningen for at skabe mere spænding.

Del:
Kommentarer