Hvordan man laver en hjemmelavet drink for at tabe sig

Hvordan man laver en hjemmelavet drink for at tabe sig

Folk, der taber sig langsommere ved regelmæssigt at udøve og se deres kost, er mere tilbøjelige til at holde vægten væk end dem, der skynder sig at miste en masse pund, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Du taber, når du brænder flere kalorier, end du spiser over tid, og hvad du drikker kan påvirke dit kalorieindtag.

(1). Mens sodavand og visse typer af saft har en tendens til at være højt i kalorier og lav ernæring, sundere drikkevarer, du kan lave hjemme med friske frugter, grøntsager og urter er lavere i kalorier, men højt i ernæring.

Citron Vand

Ifølge en artikel offentliggjort i "Journal of the American College of Nutrition" i 2005, er der brug for nok C-vitamin til at opretholde en sund vægt. Folk, der får tilstrækkelig C-vitamin, oxiderer 30 procent mere fedt under træning end dem med lavt C-vitaminindtag. Juice af et medium citron indeholder 40 procent af den daglige værdi af C-vitamin, med kun 15 kalorier og 5 gram kulhydrater. Lav en citronvanddrik ved at skære en frisk citron i halve og klemme en halv eller begge halvdele i et glas vand. Drikk dette i stedet for sukkerholdige juice eller sodavand for at reducere dit kalorieindtag for vægttab.

Slankende Smoothies

De fleste amerikanere - især mennesker med lavt carb diæt - får ikke nok fiber ifølge en omfattende gennemgang af undersøgelser om kostfiber og vægttab, der blev offentliggjort i "Ernæring" i 2005. Øget fiber i din kost kan hjælpe dig med at tabe sig ved at øge mæthed, reducere din krops absorption af carbs og balancere tarmhormoner. Mål for 20 til 35 gram fiber dagligt, især fra fiberfibre og grøntsager. Sæt frugter og rågrønsager i en smoothie for et tilfredsstillende vægttab, der kan være en snack eller et måltid. Brug fiberrige frugter som basis af smoothie, såsom bananer, æbler, pærer, ferskner og bær. Tilføj derefter et par blade af en grøn grøntsag, som kale eller spinat.

Urtete

Mange urter du kan brygge som te kan hjælpe med dit vægttab, selvom ingen urt virker på magisk skur pounds, ifølge en artikel offentliggjort i "The Journal for Nurse Practitioners" i 2010. Stress har vist sig at bidrage til vægtforøgelse, og adaptogene urter favoriserer vægttab ved at reducere stress, øge energi og normalisere glukosemetabolismen. Disse omfatter ginseng, hellig basilikum, lakrids, ashwagandha, codonoposis og schizandra. Urter, der virker godt for at reducere stress og angst, er Valerian rod, humle, skullcap, passionflower, citronmelisse, Californien vallmo og St. John's wort. Fordøjelsessygdom er også vigtigt i vægttab. Fennikel, lakrids, citronmelisse, katnip, anis, pebermynte og kamille er alle urter, som stimulerer fordøjelseskanalen til at forbedre fordøjelsen. Drik din te usødet for at undgå at overtage overskydende kalorier.

Tips og forholdsregler

Når det drejer sig om at drikke for vægttab, er det bare en god strategi at hælde et glas kalorierigt vand. Plus, en undersøgelse offentliggjort i "Fedme" i 2011 viste, at overvægtige patienter, der drak en halv liter vand før hvert måltid oplevede mere vægttab end dem, der ikke gjorde det. Citronvand og urtete kan regne som vand. Husk at visse urter interagerer med medicin, så kontakt din læge, før du drikker nye urtete. Hvis du ikke har spist mange fødevarer med højt indhold af fiber, introducerer du fiberrige fødevarer i din kost langsomt for at undgå gas og oppustethed.

Del:
Kommentarer