Hvordan man laver en golf swing

Hvordan man laver en golf swing

Den perfekte swing er din "naturlige" atletiske swing. Såsom swing af Fred Couples. Her er nogle tips til forbedring af din Golf Swing.

En golf swing betragtes som "naturlig" eller "mekanisk". Den naturlige sving er en sving, der resulterer i et konsekvent skudmønster. Hvis din bold har tendens til at glide fra venstre mod højre, er det en Fade swing. Hvis mønsteret er fra højre til venstre, er det en Draw swing. Den mekaniske sving er en bygget af flere justeringer og er den mest inkonsekvente.

Den perfekte swing er en swing, der giver en konsekvent boldflyvning. Ideelt set vil du være i stand til at styre uanset sving du har og spille til dine svingstyrker. Her er nogle tips til at forbedre din naturlige evne og at "Perfekt" din swing.

Det er bedst, at du arbejder på disse øvelser på golfbanen eller på en golfsimulator. Din lokale golf pro shop skal være i stand til at hjælpe dig med at identificere dit naturlige swing mønster.

Start med at markere din justering og fødder position på måtten ved hjælp af duck tape. At arbejde med en markeret golfmåtte giver dig en konsekvent løgn, hvor du bedre kan identificere dine rettelser. At markere din justering med tape hjælper også med at indstille en konsistent "løgn".

Brug nu 5 jern, slå 10 bolde med dit normale greb og sving. Vær opmærksom på mønsterkonsistensen af ​​hver bold. Angiv om bolden er Fading vs Skæring eller Tegning vs. Hooking. Når du har fundet din naturlige boldflyvning, begynder du nu at perfektere den. Gør justeringer til følgende områder, og gennemgå derefter dine resultater ved at ramme yderligere 10 bolde.

Først - Juster dit greb ved at styrke det. Gør dette ved at dreje din venstre hånd lidt til højre eller mere over toppen af ​​klubben. Dette vil producere et mere lukket ansigt. Gripet er vigtigt. Det styrer højden, længden og retningen af ​​dine skud. Hit 5 bolde og bemærk resultaterne.

Andet - Juster din adresseposition. Gør dette ved at flytte tættere på bolden. Juster også din vægt på indersiden af ​​fødderne og bøj fra toppen af ​​dine ben. Igen ramte 5 bolde og bemærk resultaterne.

Tredje - Juster kugleplaceringen. Hvis du spiller bolden fremad (fra venstre helbred), skal du så flytte den tilbage omkring 2-3 inches. Spil bolden mere mod midten af ​​din holdning. Hit 5 flere bolde og bemærk resultaterne.

På dette tidspunkt skal du begynde at se justeringerne. Hvis der er foretaget en justering, forværres flyvningen, og derefter tilbage til den oprindelige position, og fortsæt til næste trin. Målet her er at finde, hvor du kan foretage enkle justeringer for at perfektere din golf swing. I nogle tilfælde er dit greb, din adresse og bolden i den bedste placering for din swing, og det kan være noget andetsteds.

Besøg din lokale proshop og få hjælp ved hjælp af svinganalysatoren. Pro shop udstyr vil tydeligt identificere din naturlige sving og fejl hvis nogen. Det kan simpelthen ikke være noget galt, og de klubber eller bold du bruger bruger måske ikke til din naturlige swing.

Del:
Kommentarer