Hvordan man laver en forordning 8 'X 24' fodboldmĂĄl

Hvordan man laver en forordning 8 'X 24' fodboldmĂĄl

Et mål er afgørende for foreningen fodbold. Bortset fra bolden er det den eneste ting der er nødvendigt for at spille et spil fodbold. Denne enkelhed har hjulpet med at gøre den til den mest populære sport i verden. På trods af det praktiske af målene, der består af to klipper eller støvbakker, bør der imidlertid spilles en ordentlig kamp mellem to mål i overensstemmelse med de officielle Fédération Internationale de Football Association regler.

Anker de to 9-fods barer sikkert, begrave en ende af hver 1 fod under jorden. Målspillerne skal være sikre for spillerne under vanskelige vindforhold eller endda fra deres egne handlinger, som når de læner på dem eller sparker bolden mod stolpen.

Fastgør tværstangen, så det spidser til de to lodrette stolper, hvis det er træ, eller svejs det, hvis de er lavet af metal ved hjælp af en stige. Hvis du ikke er professionel, ville det være klogere at undgå at gøre dette alene eller vælge det sikrere trævalg. På nogen måde tillader de officielle bestemmelser begge materialer.

Begynd at vedhæfte sidens 8-til-3-fods garn. Hvis du valgte metalstænger, ville det være bedre, hvis du vedhæftede små ringe til nettet. På en træbjælke kan du lige så godt nail nettet for at fastgøre det fast på stolpen.

Fortsæt med fastgørelsen af ​​det øvre net, denne gang forbinder netene sammen. Det bør ikke være en vanskelig opgave; Du kan bruge sting til at holde dem sammen.

Tilslut det bageste net med de to sidedele og det øverste net. Når du er færdig, er netværket af dit mål klar, men det vil hænge fra tværstangen og forstyrre målmanden.

Vedhæft de to 10 fods søjler bag målet, 6 meter væk fra det. Også afstanden mellem disse stænger er lidt større end målets lodrette indlæg.

Forbind toppen af ​​10 fods stænger med de to punkter i nettet, hvor side-, øvre og bageste dele mødes med en streng.

Mal målposterne hvid, som forordningerne udtrykkeligt nævner som deres obligatoriske farve.

Del:
Kommentarer