Hvordan man laver en billig Cricket Bat

Hvordan man laver en billig Cricket Bat

Sporten af ​​cricket spilles ved hjælp af en flagermus som er bred og flad. Det bruges til at omdirigere bolde, der er bowled på batsman før de kan nå wicket. Mens en udskåret træfladder er tilrådelig til spil i en cricket-kamp, ​​hvis du har brug for en cricketbat til brug som en del af et kostume, som f.eks. Til en Halloween eller play prop, kan du lave din egen billige flagermus ud af en wood stake og nogle pap.

Tegn et rektangel på pap, 4 1/2 inches bredt og 22 inches langt. Dette er skitsen for hovedafsnittet af flagermus, hvortil et indsatshåndtag senere vil blive vedhæftet.

Tegn en vandret linie over rektanglet, 1/2 tommer fra en 4 1/2-tommers kant og en anden linje 1 tommer fra den anden ende.

Tegn en afrundet spids til flagermusen, der starter ved den ene ende af linjen 1/2 tommer fra slutningen af ​​rektanglet, buet op for at røre kanten af ​​rektanglet centreret over 4 1/2-tommer bredden og derefter ned igen for at møde den anden ende af den 4 1/2-tommers linje.

Tegn et par prikker på den anden kant af rektanglet - den ende, hvor du tegnede en linje 1 tommer væk fra kanten af ​​rektanglet. Lav disse 1 1/2 tomme ind fra hver 22-tommers side af rektanglet.

Tegn en buet fra venstre ende af linjen 1 tommer fra slutningen af ​​rektanglet ned til venstre prik, og en anden buet fra højre ende af linjen til højre prik. Dette markerer den smalle hals sektion af flagermus.

Skær rektanglet ud, og trim rektanglet til form ved at skære rundt på de afrundede figurer, der er trukket på rektanglet. Du vil blive efterladt med batens hoved, med en bred afrundet spids i den ene ende og en hals, der indsnævres ind, og med små bueformer i den anden ende.

Spor formen på pap og skær den anden side af flagermus.

Klip punktet ud af staven, og læg stangen fladt ovenpå et papstykke, så staven strækker sig 11 inches under bunden af ​​kartonfladten. Sikker med lim.

Skær kartonstrimler så tykke som din indsats, med to strimler så længe de flade sider, en stribe så længe den afrundede buet og to strimler, så længe buerne skæres ud til nakken.

Lim strimlerne til periferkanten af ​​kartonfladderens form.

Skær kartonbøjler, tynde strimler pap, der løber fra batens væg til staven og lim rundt omkanten af ​​stangen hver 2 til 3 tommer.

Placér lim på toppen af ​​staven og siderne af kartonstykkerne, der vender opad, og tryk derefter på den anden fladdel ned for at fuldføre fladens form.

Spor flagermuset på kontaktpapiret, skar papiret ud og fastgør det til fladens overflade for at gøre en træfinish.

Skær fem stykker pap for at matche dimensionerne af din indsats og lim sammen for at skabe en stumphætte, der er 1 tommer lang.

Lim capen til slutningen af ​​indsatsen.

Sæt rundt på strudsehætten og den udsatte stang med tape for at få grebet.

Del:
Kommentarer