Hvordan man laver en Baseball Cap Brim

Hvordan man laver en Baseball Cap Brim

Randen på de fleste nye hætter, især monterede hætter, er næsten flade - med lidt eller ingen bøjning i dem. Så længe du har gummibånd og noget at placere under bunden af ​​din baseballdæksel for at få den ønskede kurve, er du ikke nødt til at købe den kontraption, som en kasketbutik sælger i kassen.

Sprøjt bunden af ​​din baseball cap med en vandflaske og begynde at bøje sværet lidt. Randen skal kun være fugtig, fordi en blød vådregning kan krympe.

Placer en stor softball under bunden af ​​baseballhætten og bøj randen lidt mere for at passe rundt i softballen.

Sæt gummibånd rundt om hatten på hætten for at holde softballen på plads. Placer gummibånd på forsiden, midten og bagsiden af ​​randen, så den bøjer i flere pletter for at forme sig omkring softballen.

Lad hætten sidde i en dag eller to før du fjerner gummibåndene. Prøv på hætten at afgøre, om du har brug for at bøjet bøjet endnu mere, eller hvis denne metode har fungeret til din tilfredshed.

Gentag efter behov. Med en nyere hat, kan du gerne ombryde brimmen omkring softballen med gummibånd på regelmæssig basis. Brims på nyere hatte kan langsomt fladere, hvis du har det på hele dagen.

Del:
Kommentarer