Hvordan man laver en baggård fodboldbane

Hvordan man laver en baggård fodboldbane

At kaste svineskindet rundt om baghaven er et tidsfordriv, der er lige så gammelt som NFL. Uanset om det er Thanksgiving Day, Super Bowl eller bare et pick up spil, her er en måde at virkelig imponere dine venner næste gang du inviterer dem over dit hus til at spille fodbold; bygg din helt egen baggård fodboldbane.

Mål baghaven. Hvis din baghave måler NFL kræves et hundrede og tyve meter ved halvtreds meter, fantastisk. Men for mange mennesker vil en hel fodboldbane ikke passe helt. Tag en måling af det område, du gerne vil bruge til at konstruere dit felt. Dette giver dig længden af ​​feltet inklusive endezoner.

Marker dit felt. Nu, hvor du har målingerne, skal du markere dit felt i tolv lige store trin. Disse vil være dine yard-linjer. Ti, tyve, tredive og så videre... herunder zoner.

Spray paint eller line dit felt. Afhængigt af hvor meget en "weekend warrior" du er, beslutter du hvor intens du vil have med denne proces. Hvis du vil have nøjagtige målinger og lige linjer, skal du bruge tid til at bruge en vinkel og reb for at bestemme en halvfems vinkel for grænser og værftet linjer. Hvis det ikke er så vigtigt, er "guestimating" fint, og du sparer tid.

Køb målindlæg. Igen, ikke helt nødvendigt afhængigt af hengivenheden skal du genskabe et NFL-fodboldbane, men helt sikkert et godt strejf, når det kommer til at imponere dine venner. Sportsforretninger sælger oppustelige målposter, som du kan placere i hver endezone for at sparke "feltmål" og "ekstra point". De er også sikre, hvis nogen ved et uheld løber ind i en.

Blæser din fodbold. Griseskinnen skal være fast uden at være hård.

Bestem reglerne. Når dine venner kommer over for at spille, skal du bestemme reglerne før du spiller. Nogle mennesker føler sig godt tilpas med at spille "touch" eller "flag" fodbold, mens andre ønsker det fulde på NFL tackle stil.

Hav det sjovt! Nu hvor du har skabt din egen fodboldbane i din helt egen baggård, nyd det!

Del:
Kommentarer