Hvordan man laver en baggĂĄrd fodboldbane

Hvordan man laver en baggĂĄrd fodboldbane

Fodboldfelter varierer i størrelse. NCAA anbefaler, at et felt er 120 med 75 yards - opstiller et bredde-til-længdeforhold på 0,625 - men tillader felter at være så korte som 110 meter og så smalle som 65 meter. Din baggård fodboldbane kan være næsten enhver størrelse. Holde til NCAA's anbefalede 0,625 forhold for at give dit felt en reguleringsfølge.

Prospect Your Yard

Trin 1

MĂĄl din baghave med et mĂĄl pĂĄ 300 til 400 fod for at bestemme, hvor meget plads du har til et fodboldbane.

Trin 2

Multiplicér længden af ​​dit felt med 0.625 for at få bredden af ​​dit fodboldfelt. Hold planlægning og feltlayout enkel ved at afrunde til nærmeste hele nummer.

Trin 3

Ryd din gård af enhver pensel. Brug en machete og ridning maskine eller lej en børste slåmaskine for at slippe af med hårdt græs.

Trin 4

Niveau din gård ved at udfylde huller. Brug en halvmåne spade til at skære et kryds direkte over midten af ​​et lavt hul. Træk flapsne på krydset op med en spade og fyld hulen med højklasset top dressing. Læg grøften forsigtigt ned og tamp den med bagsiden af ​​en rake, før den vandes.

Lav højre vinkler

Trin 1

Kør en skruetrækker eller stik ind i jorden i et hjørne af dit fodboldbane. Tie streng til det og gå ud længden af ​​din sidelinje, måle streng med din målebånd. Slør strengenes ende til en anden skruetrækker eller stang, træk strammen og kør skruetrækkeren eller stangen i jorden for at markere det fjerne hjørne af dit felt.

Trin 2

Bind en anden streng til en skruetrækker eller stang for at markere et andet hjørne af dit felt. Gå strengen ud langs baseline på dit felt, måle det med et målebånd. Træk strenget tæt, binde det til en anden skruetrækker eller stang og kør den i jorden for at markere et andet hjørne af feltet.

Trin 3

Brug 30-40-50 højre trekant metode for at sikre hjørnet af feltet er en 90 graders vinkel. Tie den ene ende af en længde af snor til en skruetrækker eller stang. Mål og skær snoren til 50 fod. Bind den anden ende til en anden skruetrækker eller stang for at lave en "langkant" længde af streng.

Trin 4

Mål 30 fod tilbage fra hjørnet ned langs sidelinjen. Kør den ene ende af den 50 fod lange kant stykke i jorden ved 30 fods måling. Gå 50-længden af ​​strengen ud i feltet mod din basislinje for at skabe en rigtig trekant med dit nyligt dannede hjørne.

Trin 5

Mål 40 fod op din baseline streng fra hjørnet. Juster vinklen på basislinjens streng, så længden på 50 fod forbinder til 40 fods markeringen på basislinjen. Dit hjørne er en perfekt retvinkel, når trekanten måler 30 fod ned langs sidelinjen og 40 fod op i basislinjen med en 50 fod lang kant, der spænder over kanten af ​​dit felt.

Trin 6

Træk alle strenge tæt og lige. Juster vinklerne for hele længden af ​​hver streng, indtil du når en perfekt 30-40-50 højre trekant. Fjern 50-fods "langkant" længden af ​​snoren og læg den til side.

Trin 7

Læg din anden sidelinje ned ved hjælp af et målebånd, snor og skruetrækker. Genbrug den 50-fods "lange kant" måle streng for at sikre, at det nye hjørne er perfekt 90 grader. Indsæt den modsatte basislinie og gentag 30-40-50 trekantmetoden på det nyligt dannede hjørne.

Lav dit mærke

Trin 1

Spray maling din fodboldbane grænser langs strengene. Lad ikke dine grænselinjer falme væk, eller du må stave, snore og måle dit felt igen. Påfør frisk spray maling hver gang du klipper dit felt.

Trin 2

Få en ven til at holde slutningen af ​​din målebånd på hjørnet af feltet. Gå målebåndet ud før måling og markering af midten af ​​hver sidelinje grænse med et strejf sprøjte maling.

Trin 3

Kør en skruetrækker eller en indsats med streng, der er bundet rundt i en af ​​sidelinjen bindestreger. Gå strengen til den anden sidelinje dash, træk det stramt og ankre det med en anden skruetrækker eller indsats. Spray maling midtbanelinjen langs snoren.

Trin 4

Mål midten af ​​midfieldlinjen ved hjælp af et målebånd. Spray maling en fodbold-størrelse i midtbanelinjen til midtpunktet. Fjern streng og skruetrækkere eller indsatser.

Trin 5

Brug et målebånd til at finde midten af ​​hver basislinje. Markér midten med en skruetrækker eller stang i jorden. Placer midten af ​​et fodboldmål på dette mærke i hver ende af feltet.

Del:
Kommentarer