Hvordan man laver en araber i gymnastik

Hvordan man laver en araber i gymnastik

Sværhedsgraden i tumbling stunts stiger, da en gymnast bevæger sig ind i valgfri konkurrence. Ved at kombinere to grundlæggende stunts, back salto og front tuck, er der udviklet en ny stunt, den arabiske. Gymnasten begynder med en back-tuck og udfører en halv twist halvvejs for at være færdig mod fremad. Følg disse trin for at udføre denne avancerede bevægelse.

Master både bagklap og frontklap før du prøver en araber. Derudover har begge disse grundlæggende stunts maksimal højde for at kombinere dem. Stærke quadriceps og kalvemuskler vil generere løft og kraft.

Brug et spottebælte, der er udstyret med en snorestang, når du lærer araberen.

Øv en stærk armløft, mens du står på måtten, og træk straks begge albuer nedad og til den ene side, og begynd at begynde twistens start. Din skulder vil falde og din torso vil vride sig til den side. Bevægelsen er skarp, kraftig og hurtig.

Begynd med en stående arabiker. Du kan udføre det i et tumbling løb senere; i første omgang er det afgørende, at du lærer den korrekte kroppsstilling.

Hop ind i en back-tuck og udfør armbevægelsen og drej dig om at praktisere mens du står. Din krop vil vride, selv om det vil tage sig for at beherske den rigtige grad af twist.

Afslut den anden halvdel af stuntet i den forreste tuck landing position. Dine ben skal være sammen eller lidt adskilt med knæ bøjet for at absorbere stød.

Hold dine albuer højt og gemt i din ribcage mens du vrider for at undgå at rive i spottebæltet.

Flyt til trampolinen for at øve araberen, når du komfortabelt kan udføre den i spottremmen. Trampolinen giver dig mulighed for at forbedre teknikken, samtidig med at du får ekstra lift.

Udfør araberen på gulvet som en del af et tumbling løb, efter en roundoff, back handspring.

Del:
Kommentarer