Hvordan man laver dine lacrossehandsker lugt godt

Hvordan man laver dine lacrossehandsker lugt godt

Lacrosse er en grov og fysisk sport. Det er nogle gange blodig, men aldrig kedeligt. Med den hurtige karakter af spillet, er du garanteret at svede lidt mens du spiller. Som enhver atlet kan fortælle dig, forårsager sved lugt. Ikke bare vil du stinke, men det vil også din handsker og udstyr. Selvom det er en hård opgave at gøre dine handsker lugt godt, kan du slippe af med en masse lugt med et par husholdningsartikler.

Trin 1

Fjern handskerne fra din taske, så snart du kommer hjem fra dit spil eller din øvelse. Giv ikke handskene tid til at suge i sveden.

Trin 2

Vask handskerne i en vaskemaskine på et koldt vand, følsomme genstande. Dette sikrer, at hverken varme eller overdreven kraft vil beskadige handskerne eller bryde skummet inde i dem. I stedet for en vaskemaskine kan du vaske dem med en mild opvaskemiddel og koldt vand.

Trin 3

Lad handskerne dryppe tørret i mindst 48 timer. Brug ikke varme, der tørrer læderet ud på handskenes indre og forårsager revner eller revner.

Trin 4

Spray med en husholdnings aerosol rengøringsmiddel eller lugt fjerner som Lysol, Febreeze eller deres generiske ækvivalenter for at fjerne eventuelle dvale lugte. Brug disse produkter sparsomt; over brugen kan beskadige handskerne.

Trin 5

Hold en tørretumbler inden i hver af handskerne og opbevar handskerne på et køligt, tørt sted, indtil du har brug for dem.

Del:
Kommentarer