Hvordan man laver dine badehandsker klæbende igen

Hvordan man laver dine badehandsker klæbende igen

Mens fodboldhandsker er kendt for deres gummiagtige klæbende håndflader og fingre, har baseballbatshandsker læderpalmer og fingre. Læderet på battinghandsker er ikke nødvendigvis klæbrig til at begynde med, men du kan gøre det klæbrig hurtigt. Når dine handsker er klæbende, vil du forbedre dit greb på flagermus og undgå at glide hænderne ud af håndtaget, når du laver din sving.

Påfør fyrretjeren fra en fyrretræstok til fingrene på dine battinghandsker. Tilsæt en lille smule fyrretræ til palmeområdet lige under handskens fingre. Fordi du holder en baseballbat primært med dine fingre, snarere end i dine palmer, er det ikke nødvendigt at anvende fyrretjære til palmeområdet af dine battinghandsker.

Gnid en fyrretræspind på håndtaget på din baseballbat, og sørg for at dække hele omkredsen af ​​håndtaget. Når du tager fat i flagermusen, holder den klæbende fyrretræer sig til dine battinghandsker, hvilket gør dem klæbrige.

Tilsæt fyrretjere til randen og toppen af ​​din battinghjelm. Når du venter i on-deck-cirklen, placer dine hænder en ad gangen på din hjelm. Nogle af fyrretjeren overfører til dine handsker, så de holder sig fast. Du kan også justere din hjelm - og hold din handsker klæbrig - mellem pladser på din bat. Mange professionelle baseball spillere bruger denne metode.

Del:
Kommentarer