Hvordan man laver din periode kommer før

Hvordan man laver din periode kommer før

Chancen for at deltage i nye arrangementer og udvidelse af dine horisonter er, hvad der gør livet behageligt og værd at leve. En ting, der kan ødelægge din nat med stor sjov, er din periode. Selv om det er en nødvendig del af kvindelig modenhed, kan din periode stoppe dig fra at nyde planlagte eller endda spontane eventyr. Mange kvinder har forsøgt at gøre deres tid komme hurtigere for at udnytte de sjove tider. Med lidt forberedelse og held og lykke kan du endda være i stand til at få din tid til at komme før.

Begynd at planlægge dit angreb tidligt. Dine chancer for succes kan øges ved tidlig planlægning. Når du er opmærksom på din særlige begivenhed eller situation, gør det et punkt at aktivt forsøge at gøre dit mål til virkelighed. Beregn de forventede og faktiske startdatoer for dine tidligere og fremtidige perioder for at bestemme din etablerede basislinje. Du kan opleve, at din periode svinger naturligt på grund af dine individuelle hormoner og stressniveauer. Vær opmærksom på dette, når du forsøger at få din tid til at komme før.

Associate med andre kvinder. Ofte lukker venner og selv kollegaer og slutter deres perioder omkring samme tid. Selv om fænomenet ikke er helt forstået, har mange kvinder rapporteret succes med denne enkle taktik.

Tag p-piller. Da disse præventionsmidler også virker til at regulere din menstruationscyklus, kan det tage en forudsætning at tage dem med på et bestemt tidspunkt, når din næste periode forventes at starte. Spørg din læge om det bedste alternativ til dine individuelle sundhedsbehov og livsstil. Selvom denne indstilling ikke er en hurtig løsning, kan det hjælpe dig med at få din tid hurtigere end normalt, hvis din startdato for start er korrekt beregnet.

Undgå stressede situationer. Stress er ofte en årsag til senere end forventede perioder på grund af dets indflydelse på kroppens hormoner og overordnede funktion. Selvom det kan lade sig gøre, er det lige så muligt at afskrække din krop fra at opføre sig som du ønsker. Øget forsinkede perioder kan være en direkte effekt af stress.

Oprethold en aktiv livsstil. Regelmæssig motion bidrager til kroppens overordnede sundhed og funktion. Dit stofskifte og hormoner påvirkes positivt af deltagelse i regelmæssig motion. Enkle aktiviteter som jogging eller yoga kan hjælpe din krop til at slappe af, så naturen kan tage sin regelmæssige kurs.

Tips

Kontakt din læge, hvis din periode begynder i stigende grad. Der kan være hormonelle ubalancer, der bidrager til problemet.

Husk, der er ingen surefire måde at tvinge din krop til at menstruere, når du vil. Lær at holde dig selv beskyttet og forberedt, og du kan stadig nyde de sjove tider med eller uden din periode.

Advarsler

Tag aldrig medicin eller urtetilskud uden at informere din læge. Selv om der er mange overtro og "gamle hustruer" cirkulerer, er din læge din bedste kilde til sundhedsinformation.

Del:
Kommentarer