Hvordan man laver citron detox kost

Hvordan man laver citron detox kost

Den nyeste diæt, der overtager den populære Hollywood Crowd i øjeblikket kaldes Lemon Detox Diet. Mange af Hollywoods Elite taber hvor som helst fra 12 til 20 pund på kun to korte uger. Der er nok næringsstoffer i denne detox for at holde dig energi, men nok til at rense din krop af uønskede toksiner. Hvis du leder efter en detox, der har eksisteret i årevis, og du ønsker at hoppe starte dit stofskifte, vil Lemon Detox Diet få kroppen til en god start.

Tag dit drikkeglas og fyld halvvejs til toppen med 4 oz meget koldt vand.

Tag din friske citronhalvdel og press juiceet i drikeglaset, og sørg for at lade Pulp og frø ud.

Tilsæt 2 spsk Pure Maple Syrup.

Tilsæt kun en knivspids af dit valg af Cayenne Pepper eller Ground Ginger til dit drikkeglas.

Tag din ske og rør godt.

Tilsæt endnu 4 oz koldt vand til dit drikkeglas. Rør igen.

Drikke denne 8 oz Detox Drik mindst seks til otte gange om dagen i syv til fjorten dage for maksimale vægttab resultater.

Tips

Sørg for, at dit vand er iskoldt lige før du drikker det, det hjælper hjælp i detox-processen. Brug frisk jord Ginger eller Cayenne Pepper til en skarp, skarp smag. Køb friske citroner og presse lige før servering for maksimal friskhed og smag. Prøv at blive på kosten for den tildelte tid for de bedste resultater. Du kan føle dig træt og svag de første par dage; på dit tidspunkt frigiver din krop toksiner og slippe af med uønsket fedt.

Advarsler

Altid konsultere din læge, før du starter dette eller et andet vægttabsprogram. Hvis du begynder at føle dig ekstremt lette eller svimmel, skal du sidde og bede om hjælp. Brug ikke efterligning Citronsaft, da det ikke giver dig de toksingivende fordele, som ren citronsaft gør. Spis ikke faste fødevarer, mens du er på denne diæt. Brug ikke andet end ren Maple Syrup, da det kunne have tilføjet sukker og konserveringsmidler, der kunne forhindre dit vægttab.

Del:
Kommentarer