Hvordan man laver billige, nemme og hurtige skydebane mål

Hvordan man laver billige, nemme og hurtige skydebane mål

Som grafikprofessor har jeg adgang til printere, plottere og til flere typer højdrevne grafiksoftware. I de forløbne år har jeg designet og udskrevet brugerdefinerede og komplekse mål til brug ved observation i rifler, næseladere og pistoler. Endelig begyndte det mig, at jeg havde et næsten perfekt målråmateriale lige i mine egne køkkenhyller. Ved at bruge en almindelig papirplade med et valgmulighed sprøjtet på, kan du lave så mange mål som du nogensinde har brug for på få minutter. Jeg er lige kommet ind fra observation i to rifler, en Ruger bolt handling rustfri.308, og en Ruger single shot 45-70 regering. Begge rifler blev tjekket ud ved hjælp af den lette papirplade med sprøjtmalet mønster som mål. Dette er lige så nemt som den ordsprogede tærte, der serveres på sådanne plader, så tag ikke hovedet til sportsforretningen til dine mål - hoved til dit spisekammer!

Mange almindelige papirplader har en flad stemplet bundcirkel, der er omkring fem inches i diameter. Du kan simpelthen skære denne cirkel ud, eller hvis du foretrækker en mindre, skal du bruge et kompas til at tegne en diameter på fire tommer eller hvad end du vil, så skære denne cirkel ud af pladen.

Ved at bruge din sakse til at lave noter rundt om hullets omkreds med en tomme afstand, kan du bestemme afstanden fra centrum, som dine skud bliver placeret. Brug den ru graf, der er dannet af disse hak til at bestemme, hvilke justeringer der skal foretages i din pistols optik.

Læg nu dit mønster på en blankt papirplade og sprøjt det let med maling. Bemærk at papirplade målene skal placeres bunden ud på målholderen, det er den side, der normalt bruges til at spise fra, er imod målholderen. Spray så mange plader, som du skal bruge plus et par ekstra.

Et alternativ mønster fra en enkelt cirkel er at tegne en fire tommer cirkel og en seks tommer cirkel med dit kompas. Nu lav en en tomme bred strimmel på fire steder (som et kryds) for at slutte sig til cirklerne. (se foto) De tomme intervaller hjælper med at kontrollere, hvor dine billeder lander.

Dette alternative mønster anbringes på papirplader og sprøjtes for at gøre målmønsteret vist. Dette er kun et af mange mønstervalg, og du kan bruge dit eget specielle layout, hvis du vil.

Brug trykstifterne til at fastgøre dine papirplade mål til rammen, der holder dem. Bemærk at mønsteret sprøjtes på bunden af ​​pladen, da de er lidt konkave i form.

Sørg for, at du har et godt stop for dine kugler. En lerhøje er ideel, helst en med få eller ingen sten.

På et hundrede målte værfter er disse nemme at lave mål et snap for at koncentrere sig om dit omfang. Hvis dine øjekugler ikke er gamle og trætte som mine, så kan du måske nulstille med bare dine øjne og ingen optik!

Som et tip placerer jeg nogle gange bare nogle kviste i huller, jeg har skudt for at holde mig fra at skifte mål.

Del:
Kommentarer