Hvordan man laver basketball sko

Hvordan man laver basketball sko

Når du spiller basketball er det vigtigt at beskytte dine fødder. Skader opstår ofte på knæ samt ankler og buer, når man spiller basketball. Fordi basketball er et spil, der omfatter en masse løb, hoppe og hurtigt skiftende retning, er det let at skade din fod. En af de bedste måder at beskytte mod skader på fødderne er at have gode basketsko, der beskytter fødderne. Mens en spiller med typiske fødder skal knipse hans eller hendes basketballsko på samme måde som han eller hun snør alle andre sko, det samme gælder ikke for spillere, der har skadelige følsomme fødder, der er lidt unormale.

Fødder med højbuer

Begynd med at snøre skoene i et kryds mønster, som de normalt ville være snoet. Træk snørebåndene i bunden af ​​huller og stop.

Lace den venstre skoslip og den rigtige skoslips direkte op på begge sider af skoen. Dette hjælper med at give mere stabilitet for en fod, der har en høj arch.

Træk skubbespidserne endnu en gang, når du når det sidste sæt huller øverst på skoen. Bind skoene øverst og de skal være klare til at bære til basketball.

Bredfødder

Tag snørebåndene og læg dem gennem de første par øjenlåg i bunden af ​​skoen.

Lace shoestrings lige op skoen til de næste par sæt huller. Træk ikke snørebåndene på dette punkt. Fortsæt med at blonder på denne måde, indtil skoenet når den øverste del af foden, og skoen kan strammes uden at klemme foden.

Træk igen skoene for resten af ​​øjenlågene. Slip skoen som normalt.

Del:
Kommentarer