Hvordan man kvalificerer sig til et Baton-Twirling College-stipendium

Hvordan man kvalificerer sig til et Baton-Twirling College-stipendium

Der er en bred vifte af baton-twirling college stipendier, herunder en meget berømt, "Golden Girl" stipendium fra University of Iowa (UI). Da sporten vokser i stil og prestige, vil mere dedikerede unge twirlers kunne kvalificere sig til stipendier og økonomisk bistand baseret på deres twirling evner.

Kvalificere til et Baton-Twirling College Stipendium

Tag en beslutning så tidligt som muligt i din high school karriere, i hvert fald i begyndelsen af ​​dit juniorår, om hvordan du vil strategisere din stipendium søgning. Du kan se på det lille antal skoler, der tilbyder twirling stipendier, eller vælge at arbejde mod et akademisk stipendium på disse skoler eller andre kendt for top baton-twirling programmer.

Hold dine karakterer op, uanset planen, da du har brug for gode akademikere, testresultater og referencer, uanset hvilken slags stipendium du ansøger om.

Tal med universitetsstuderende, der er i twirling programmer ved at etablere forbindelser via en af ​​de baton-twirling foreninger (og deres hjemmesider) eller gennem din skole rådgiver, atletisk afdeling eller twirling klub coach.

Gør en indsats for at skille sig ud på gymnasieniveau. Højskoler og universiteter med baton-twirling stipendier er mere tilbøjelige til at acceptere studerende, der har gjort et solidt indtryk med sporten. At få bemærket ved gymnasiet konkurrencer vil hjælpe dig med at give dig en chance for konkurrencen.

Forskning stipendier og kollegium oplysninger, der er blevet samlet på TwirlMania hjemmeside (se Ressourcer nedenfor). På ét sted kan du nu gennemgå baton-twirling-programmerne på talrige amerikanske gymnasier og universiteter, og lære den bedste måde at kvalificere sig til et faktisk twirling stipendium eller et akademisk stipendium på en top twirling skole.

Del:
Kommentarer