Hvordan man kvalificerer sig som en olympisk contender

Hvordan man kvalificerer sig som en olympisk contender

Mange børn har en drøm om at en dag repræsenterer deres land som en olympisk kandidat. Virkeligheden er, at få vil faktisk se deres drømme gå i opfyldelse. Atleter skal være førsteklasses for at kvalificere sig til OL, og resten af ​​verden skal være tilskuere. Hvis du vil være blandt de specielle få, der kæmper for olympiske medaljer, kan du prøve at følge disse trin.

Vælg en sport at fokusere på. At kvalificere som en olympisk kandidat er svært. De fleste olympiske niveau atleter har en sport, de udmærker sig i, fordi de vælger at konkurrere ind.

Få en personlig træner. Træning til OL kræver en coaches ekspertise. Find en, der har et godt coaching record, respekteres af sportsfolk, og hvis prioriteter matcher de mål, der skal nås.

Lær sand hengivenhed. For at kvalificere sig til OL, skal en atlet være den bedste af de bedste. Øvelse er den eneste måde at nå denne perfektion på. Det er almindeligt, at en olympisk kandidat er en fuldtids atlet, der praktiserer flere timer hver dag.

Konkurrere ved elite begivenheder. Disse giver idrætsudøvere chancen for at vænne sig til højt profilerede arrangementer, og tillade dem at blive sammen med andre atleter og trænere. Det er også en fantastisk måde at vurdere færdighedsniveauer i forhold til andre top contenders.

Prøv den olympiske trup. Det sidste skridt i at gøre olympiske drømme til virkelighed er ved de olympiske forsøg. Hver sport har en konkurrence, hvor de vælger de bedste atleter for at repræsentere landet. Konkurrerende - og vindende - er den eneste måde at komme til OL som en konkurrent.

Del:
Kommentarer