Hvordan man krymper en fodboldtrøje

Hvordan man krymper en fodboldtrøje

En mangel på overskydende materiale i de moderne formfitlige NFL-uniformer forhindrer en spiller på modstandersamfundet i at tage fat i din trøje og forstyrre spillet. Trøjer, der er for store og i det mindste delvist bomuld, kan krympes i vasken. Krympning sker normalt kun, når skjorten vaskes for første gang; maksimere resultaterne ved omhyggeligt at følge tøjvaskinstruktionerne.

Vaskinstruktioner

Stoffet i din trøje bliver lidt strækket under konstruktionen; varme reducerer stoffet tilbage til sin normale størrelse. Derfor er måden at skrumpe din fodboldtrøje på at køre den gennem vaskemaskinen ved hjælp af varmt vand. En normal vaskecyklus skal være tilfredsstillende. Brug vaskemiddel efter anvisningerne på flasken, så hjælper sæbe kun med at rense trøjen, det hjælper ikke eller forhindrer skjorten til at krympe. Tørret trøje på høj varme efter vask; Sørg for, at jerseyen er helt tør, inden du fjerner den fra tørretumbleren. Trøjen kan vaskes med eller uden andre tøj.

Begrænsninger

Fodboldtrøjer fremstillet af forkrympet bomuld sandsynligvis vil forblive den samme størrelse, uanset hvordan de vaskes. Tørmidler kan beskadige nogle stoffer eller stofblandinger. Se vaskeanvisningerne på etiketten på din trøje, inden du bruger skyllemiddel.

Del:
Kommentarer