Hvordan man kører en manuel bil

Hvordan man kører en manuel bil

Dragkørsel er nok mere populær end du måske tror, ​​og ja, du kan trække race lovligt. Der er tusindvis af offentlige trækstrimler over hele landet, hvor racere kan komme sammen og køre deres biler. Et dragkørsel er, når to biler kører en bestemt afstand. Men det er en dyr hobby, som du betaler for reparationer og dæk, og hvis du beslutter dig for at supe din motor, koster det også penge. Manuel transmissioner er lidt mere fleksible, når det kommer til racing, fordi føreren styrer, når bilen skifter gear.

Gå til den offentlige trækstribe, når der ikke er nogen løb. Det er vigtigt, at begyndere får en masse øvelser før deres første løb for at undgå ulykker og uventede opførsel fra bilen.

Flyt dit køretøj til startlinjen. Hold motoren i gang og træk parkeringsbremsen op.

Find stedet mellem koblingen og gashåndtaget, hvor det giver dig mest strøm, når du starter. Du kan få det søde sted lige hver gang ved at lære stemningen og lyden af ​​gashåndtaget og koblingen sammen, samt at se på omdrejningstalmåleren. Når du tror, ​​at du har den søde plet udtænkt, skal du sætte parkeringsbremsen og lancere.

Skift gear efter behov ved at skubbe i koblingen og flytte pindskiftet til det næste gear. Fortsæt med at køre, indtil du kommer til målstregen. Begyndere skal sænke gradvist. For erfarne chauffører kan du trykke på bremserne og trække parkeringsbremsen, når du drejer rattet for at dreje rundt om bilen.

Del:
Kommentarer