Hvordan man kan stå på ski med en sprained ankel

Hvordan man kan stå på ski med en sprained ankel

Du har glædet dig til din skitur i de sidste to uger. Du kommer til bjerget, og du er forberedt på fem dages skisport. Bjergene har sne, vejret er skarpt og koldt uden at være brutalt og vinden er rolig. Med andre ord har du næsten perfekte betingelser. På din anden tur ned ad skråningen falder du og forstukker din ankel. Hvad gør du nu?

Kom dig straks ud af bjerget og få dig tjekket ud. Du ved, at din ankel gør ondt og ved at rulle over det, kan du have gjort nogle betydelige skader. Du skal få det tjekket ud. Skisportsstedet kan have en læge på stedet for at tjekke din ankel. Lægen kan beslutte, at du har brug for en røntgenstråle. Hvis anklen er forstuvet og ikke brudt, skal du isen ankelen og holde den forhøjet. Når du går i seng, læg den skadede ankel oven på to puder. Dette vil hjælpe cirkulationen. Glem alt om at stå på ski resten af ​​dagen. Du forsøger at forberede resten af ​​ugen.

Pak din ankel med et ace bandage næste morgen som du forbereder dig til at gå på ski. Din ankel vil blive øm, så du kan muligvis tage over-the-counter smertestillende midler til at hjælpe dig med at gøre dig klar til skiløb. Ved at pakke anklen, vil du give det ekstra støtte. Da du vil lægge din fod og ankel i en hård plastisk skistøvler, skal du bruge noget skumpolstring til at gå uden for ankelen for at gøre oplevelsen i det mindste lidt fornøjelig.

Kom tilbage på bjerget, når du har dine støvler og ski på. Du vil bemærke, at du ikke har meget fleksibilitet med din ankel. Det er ikke på grund af ankelforstuvningen. Det er skibakken. Når du har startet på med den rigtige indpakning og polstring, bør du tænke på din skiløb og ikke din skade.

Tag en pause efter en time eller to på den første dag på ski efter at have lidt en forstuvet ankel. Hvis du har en chance for at komme tilbage til dit værelse og isen igen, er det tilrådeligt. Mange mennesker er tøvende med at gøre dette, fordi de vil finde det svært at sætte skistøvlen på igen efter at have taget den af. Men hvis du kan behandle din ankel med is i cirka en time midtvejs gennem din dag, vil du hjælpe dig selv med at nyde din skiferie så meget mere.

Behandl din ankel med is og massage efter skiløb. Sæt en ispakning på din ankel i 15 minutter hver time. Dette vil reducere hævelse efter en hel dag med skiløb. Efter to til fire timer af dette kan du også blande i en varmepude i 15 minutter af hver anden time. En varmepude hjælper med at fremme omsætning og helbredelse.

Del:
Kommentarer