Hvordan man kan stå på ski efter en knæudskiftning

Hvordan man kan stå på ski efter en knæudskiftning

Det plejede at være, at en knæskade kunne betyde enden af ​​et aktivt sportsliv. Moderne knæudskiftninger er dog stærke, og de fleste kan genoptage normal aktivitet, selv "farlige" sportsgrene som skiløb, selv om det kan tage lidt tid at gøre.

Gør dine PT øvelser

Trin 1

Følg din læge ordineret fysioterapi regiment efter knæ erstatning for at styrke musklerne i dit ben. Chancerne er, inden du har udskiftet knæ, du har muligvis været mere stillesiddende på grund af smerte, så du skal forbedre din kondition.

Trin 2

Gendan fuldt ud, inden du rammer skråningerne. Kun du vil vide, hvor godt dit knæ har helet. Nogle mennesker er i stand til at stå på ski inden for et par måneder med knæudskiftning, mens andre har brug for flere år.

Trin 3

Kontakt din kirurg inden du vender tilbage til aktiviteter som skiløb for at se, om han eller hun føler, at dit opsving tillader det.

Trin 4

Gå til en brugerdefineret skistøvler og få tilpassede fodtøj lavet til dine støvler, og få startskibet til at få din støvle korrekt monteret. Fodsengen og montering hjælper med at holde benet i en neutral position og muliggøre bedre skiløb.

Trin 5

Start langsomt på skråningerne og planlægger at stå på ski kun lette og mellemliggende kørsler, mens du får en følelse af hvordan dit knæ reagerer.

Trin 6

Vær opmærksom på hvordan din krop reagerer på skråningerne. Hvis dit knæ giver dig smerte, skal du stoppe med at stå på ski og hvile det, da du muligvis kan genvinde det.

Del:
Kommentarer