Hvordan man kan slippe af med sciatic nervesmerter

Hvordan man kan slippe af med sciatic nervesmerter

Sciatic nervesmerter er normalt forårsaget af en gruppe komprimerede nerver placeret omkring venstre hofteområde. For nogle løber smerten ned i venstre ben og forårsager immobilisering. Nedenfor er et par ting, der hjælper med at lindre smerter ved ischias.

Sløv smerten. Nå for nærmeste antiinflammatoriske medicin i din medicinskab. Det lindrer smerten midlertidigt under reduktion, enhver betændelse, der tjener som sandsynlig årsag til smerten i første omgang.

Gå se din læge. Smerten ved en nervesygdom kan blive så alvorlig, at du skal se en uddannet læge. Når du er der, vil din læge muligvis give dig en form for steroid injektion. Imidlertid vil injektionen sjældent gå direkte ind i nerven af ​​frygt for at forårsage fortrydelse af nervesystemet.

Prøv naturlige metoder. Prøv at skifte mellem kold og varm behandling for smerten. Påfør is på det berørte område for at reducere smerte og betændelse. Afhængigt af niveauet af den indledende relief opnået, kan du muligvis bruge en varm pakke ca. 48 timer efter ispakkebehandling for yderligere smertelindring.

Stræk det ud Prøv at bruge mildt stretching teknikker til at genvinde sensation tilbage i dit ben. Træk langsomt dit ben i et fuldt bevægelsesområde, være ekstra forsigtig, så du ikke bevæger det for hurtigt eller med en rykkende bevægelse. Flytning af benet for hurtigt kan få problemet til at forværre, men det kan bare være nok til at løsne benet.

Overvej en sidste udvej. Relief fra alvorlig sciatic nerve kan kun komme i form af at operere udført på en af ​​to måder. De to måder er enten fjernelse af den hernierede disk eller ved at ødelægge de invaderende nervefibre i den degenerative disk.

Del:
Kommentarer