Hvordan man kan slippe af med ødelagte blodfartøjer

Hvordan man kan slippe af med ødelagte blodfartøjer

Brækkede blodkar forekommer hyppigt på ansigt, ben og øjne. På ansigt og ben forårsager bristekapillærer røde, lilla eller blålige hårfjerningsmærker, også kaldet edderkopper. Mens brudte blodkar som edderkopper normalt ikke er livstruende, gør de ofte folk selvbevidste, især hvis de ødelagte blodkar vises på ansigtet. Dermatologer eller læger, der behandler hudproblemer, slippe af med brudte blodkar på en række måder. De to mest almindelige behandlingsmetoder er scleroterapi, som bruger injektioner i det ødelagte blodkar for at krympe det og laserterapi. Begge er anæstetika for at minimere ubehag og kan afsluttes på lægenes kontor. Nogle forsikringsplaner kan dække omkostningerne ved proceduren.

Identificer placeringen af ​​de ødelagte blodkar. Fotoet viser brudte blodkar på benet, nær knæet, blandet med andre blodpropper. Bemærk steder på huden, hvor dine ødelagte blodkar forekommer.

Find en bestyrelsescertificeret hudlæge. Start med din sygesikringsplan. De fleste forsikringsplaner omfatter lister over godkendte læger. Søg en hudlæge, der specialiserer sig i behandling af vene abnormiteter, såsom edderkopper og åreknuder. Denne læge vil have evnen til at behandle brudte kapillærer og brudte blodkar.

Fortæl din hudlæge om eventuelle medicinske tilstande, du måtte have, da nogle betingelser forudsætter folk til brudte blodkar. Betingelser, der kan forårsage brudte blodårer, omfatter rosacea, en almindelig hudforstyrrelse, som normalt påvirker mennesker med fair skin. Skader kan også forårsage brudte blodkar og kapillærer. Din læge vil tage en komplet medicinsk historie, gennemgå de områder, du påpeger, hvor du vil slippe af med brudte blodkar, diskutere behandlingsplaner og gennemgå muligheder og omkostninger med dig.

Undergå behandling. Afhængigt af din tilstand kan lægen være i stand til at injicere medicin i området (skleroterapi) for at krympe det ødelagte blodkar eller bruge en laser til at fjerne karret. Begge behandlinger udføres normalt på lægenes kontor og kan ske samme dag eller ved efterfølgende ansættelser, afhængigt af lægen.

Overvej hjemme behandlinger, hvis du ikke har råd til at se en hudlæge. Disse omfatter cremer med vitamin K, E-vitamin og calendula til rådighed på sundhedsfødevarebutikker og apoteker landsdækkende. Is kan minimere hævelse for skade forårsaget ødelagte blodkar. Coverup makeup er en nem, overkommelig måde at skjule onde blodkar på, og sådan makeup er tilgængelig i vandfaste formler til brug på ben og arme også.

Tips

Følg altid lægenes anbefalinger før og efter behandling for brudte blodkar. Brug ikke topiske cremer i eller nær øjnene. For brudte blodkar i øjnene, søg læge råd.

Advarsler

Smertefulde, hævede områder med brudte blodkar bør undersøges af en læge.

Del:
Kommentarer