Hvordan man kan slippe af med en sommerkold

Hvordan man kan slippe af med en sommerkold

Åh, ingen. Alle dine venner er hangin 'på stranden, og du sidder fast i huset med en ubehagelig kold. Det var bare hvordan du ville tilbringe din sommerferie, ikke? Forkert! At være syg er ikke sjovt, og selvom det kan sætte et ægte dæmper på dine varme vejrplaner, vil du ikke have skændselspartiet til at gå længere end det skal. Giv din krop de næringsstoffer og hvile, der er nødvendige for at blive bedre med disse enkle tips til at hoppe tilbage. Fra en vitaminfyldt grøn juice til beroligende badebomber, er der 10 trin til at tage vej til genopretning. Du vil ligge på sandet i din yndlingsbikini på ingen tid.

Start med et grønt juice. Du vil faktisk nyde

Giv dit immunsystem det ekstra boost, det har brug for, med et højt glas grøn juice. Men rolig, du behøver ikke at klemme din næse og chug det ned, for det er faktisk rigtig godt! Afbalancere smag af de sunde grøntsager med sødme af forskellige frugter til en blanding så velsmagende, at du vil have det dagligt.

Lav en hurtig morgenmad, som vil være klar, når du er

Når du føler dig under vejret, er det sidste du vil gøre, at tænke på, hvad du skal lave til morgenmad. Sæt sammen denne nemme chia kardemomme havregryn natten før og hold den i køleskabet, mens du får lidt skønhedssøvn. Når du vågner op, skal du bare fylde den med en håndfuld frisk bær og sliverede mandler. Grave i!

Bliv fjernet af de irriterende bakterier med genanvendelige rengøringsservietter

Giv dine tællere en god tørring ned for at slå ud eventuelle resterende bakterier, der kan være dvælende rundt. Disse genanvendelige rengøringsservietter er lavet af naturlige ingredienser, så du behøver ikke at bekymre dig om de ekstra kemikalier, der normalt findes i købte versioner. Når du bruger en, skal du bare kaste den i vasken og sætte den tilbage i lufttæt beholderen.

Lav en serveringsbakke, så du kan spise i seng, uden at gøre en rod

Når du er forkølet af en forkølelse, vil du sandsynligvis ikke forlade dit værelse - men at spise i sengen kan blive rodet rigtigt hurtigt. Lav en simpel bakke fra et skrot stykke marmorflise og to skuffer trækker til, når du skal Tylenol og chill. Top bakken med suppe, kiks og masser af væsker mens du hangout i sengen.

Varm op med slow-cooker kylling og risesuppe

Fyld din mave med en stor skål med kylling og risesuppe uden at ofre timer over en varm komfur. Denne suppe er komfortfood på det fineste, og da det kommer sammen i din langsomme komfur, kunne det heller ikke være nemmere. Det eneste du skal prep er grøntsagerne, og så kan du sætte alle de andre ingredienser lige ind i langsom komfur. Det vil være klar til at spise ved aftensmaden.

Tilsæt en side af stegt broccoli til en ekstra boost af vitaminer

Nyd din skål suppe med en side af stegt broccoli og giv dit immunsystem de næringsstoffer, der er nødvendige for at sparke den kolde en gang til godt. Overdækket i hvidløg, citron og olivenolie, er denne broccoli knasrende, karameliseret og helt lækker - du vil have det igen og igen efter denne koldhed sænker.

Forkæl dig selv til et varmt bad

Sænk din fornemme krop i et dejligt, beroligende bad og slip i en af ​​disse fizzy badebomber for at gøre det føles ekstra luksuriøst. Lavet uden citronsyre, disse bomber bruger creme af tartar og bagepulver til at give dig boblende resultater uden de hårde virkninger på din hud. Tilføj i dine æteriske æteriske olier og tørrede blomster for øjeblikkeligt at transportere dig fra "bla" til en femstjernet spa.

Pak dig ind i et frostigt marokkansk bryllupsdæppe

Når du er færdig med at blække i badet, skal du klatre tilbage i sengen med dette plysfulde marokkanske bryllupssække og tænde en film. Lavet af et almindeligt tæppe, du allerede ejer, frynser og sequin trim, vil din version være langt mere overkommelig end en autentisk, men vil stadig se (og føle) stor.

Sæt dine fødder i et par hyggelige tøfler

Et hyggeligt par tøfler, der er lavet af en gammel trøje, er nødt til at blande rundt i huset, når du er syg - selvom det er varmt udenfor. Hold dine fødder hyggelige og varme, mens du bliver i dine PJ'er, og gem derefter disse tøfler væk, når templerne køler ned.

Glem ikke at blive hydreret med lækkert inficeret vand

At sørge for at blive hydreret er et af de vigtigste skridt til endelig at udskyde den stædige kulde fra dit system. I stedet for at downing almindeligt vand eller de sukkerholdige sportsdrikkevarer, lav et stort parti infusionsvand, som du vil have til at nippe hele dagen. Kombiner frisk gingerrot og citronsaft til en drik, der vil genopbygge dit system og få dig tilbage på sporet.

Del:
Kommentarer