Hvordan man kan slippe af med en opblødt mave hurtigt

Hvordan man kan slippe af med en opblødt mave hurtigt

Visse fødevarer og vandretention kan medføre opblødning og tæthed omkring midten. Overvej måder at afhjælpe dette fælles problem og afværge en opblødt mave.

Ditch gluten. Fødevarer og drikkevarer, der indeholder ingrediensgluten, kan udløse kronisk oppustethed og mavesmerter. Vedtage en glutenfri diæt for at se, om dine symptomer falder.

Forbruge mindre mejeri. Mælk, ost og is er almindelige syndere. Skær ned på mejeriprodukter eller fortsæt med at fordøje enzymtilskud nær ved. Tag kosttilskud som angivet for at slippe af med maveoppustethed.

Drik mere vand og mindre sodavand. Forbruge otte glas vand om dagen for at bekæmpe vandretention og stop opblødning. Også reducer dit forbrug af sodavand og andre kulsyreholdige drikkevarer for at mindske maven og oppustethed.

Curtail oppustethed i løbet af din cyklus. Hvis du er kvinde, skal du tage et calciumtilskud et par dage før din menstruationscyklus for at bekæmpe PMS-relateret oppustethed.

Spis rigtigt. Manglende fibre i din kost kan medføre mange fordøjelsesproblemer som forstoppelse, gas, mavesmerter og maveopust. Vedtage sunde spisevaner og tag mere fiber ind for at holde fordøjelseskanalen aktiv.

Del:
Kommentarer