Hvordan man kan slippe af med en kold nat

Hvordan man kan slippe af med en kold nat

På trods af fremskridt inden for moderne medicinsk videnskab forstyrrer forkølelsen os stadig. Variationer i sygdommen sikrer et bredt udvalg af symptomer og hyppige infektioner år efter år. Selvom der ikke er fundet nogen pålidelig kur mod kulden, er der blevet ordineret et bredt antal traditionelle behandlinger - mange ofte familiehemmeligheder - for at hjælpe med at bekæmpe forkølelsen. Ved at følge et par tip, kan du hjælpe dig med at blive kold over natten.

Forstær dig selv hele dagen for at slippe af med en kulde over natten. Når du er vågen, skal du gøre noget for at hjælpe med at bekæmpe forkølelsen. Spis mad på dit sædvanlige tidsplan, selvom du ikke er sulten. Vælg varme eller varme fødevarer, helst supper, så den indre varme kan berolige. Tag kosttilskud, der stimulerer immunsystemet, som C-vitamin regelmæssigt.

Drik masser af væsker. Vand og andre væsker hjælper med at hydratisere dig og fylde tabte væsker på grund af sved. Drikke væsker oftere, end du almindeligvis gør, mindst 10 kopper om dagen. Undgå sukkerholdige drikkevarer, da overskydende glukose i dit blod kan hjælpe med at føde de organismer, der forårsager din sygdom. Vælg hjælpsomme drikkevarer som naturlige frugtsaft, der har masser af C-vitamin og andre vitaminer og mineraler.

Lav en koldtende te. Selvom ikke alle eksperter er enige om, er der en række traditionelle koldtende te-ingredienser foreskrevet af traditionel urtemedicin. Lav en blanding af ingefær, catnip, echinacea, astragalus, citronmelisse og andre koldtkrydende urter. Tag en teskefuld af blandingen og stej det i kogt vand i ca. 10 til 15 minutter. Drikke te så ofte som muligt.

Sov så ofte som muligt. Kroppen bekæmper infektioner og sygdomme bedst, når du sover, så gør det så ofte som muligt. Bliv i seng så længe du kan fortsætte med at sove, og gå ofte tilbage til sengs for at forsøge at sove mere. Brug koldbekæmpende medicin med blide sedativer som NyQuil til at hjælpe dig med at maksimere din søvn tid, især inden du går i seng til natten.

Sved det ud. Mange mennesker sværger, at den bedste måde at slippe af med en forkølelse er at svede det ud. Påfør en muskel ache creme til brystet, arme og ben, før du går i seng. Hold flere tæpper på dig, så mange som du kan stå og falder i søvn. Drik vand, når du vågner op for at holde væskeniveauer i din krop højt hele natten.

Tips

Brug zinkbremseprodukter som Zycam ved fist symptomer på en forkølelse. Zink hjælper med at hæmme yderligere sygdomsvækst.

Advarsler

Prøv ikke det sidste trin, hvis du kører en høj feber. Omkring dig selv med for meget varme kan forårsage feber forværres.

Del:
Kommentarer