Hvordan man kan slippe af giftisvy / Oak / Sumac

Hvordan man kan slippe af giftisvy / Oak / Sumac

Afslap selv de værste tilfælde af gift ivy / eg / sumac med husholdningsartikler og håndter det med et par købte genstande. Et billigt alternativ til at købe over skranken skrubber, vasker, salver mv.

Vask det berørte område med Dawn Antibacterial Liquid Dish sæbe og vand. Der er ingen grund til at skrubbe på huden med dette, bare forsigtigt dab og let skum på huden. Dette fjerner eventuelle overskydende olier og hjælper med at tørre ud urushiololien, som irriterer huden og forårsager udslæt for at kløe.

Spray Band-Aid Calamine Spray på det berørte område efter behov. Denne ting virker virkelig! Jeg brugte TONS penge for at forsøge at finde noget, der hjalp, da jeg havde det i over en måned. Dette produkt er prøvet og sandt! Tilgængelig hos Wal-Mart, CVS og andre steder. Det har Lanacaine i det, som dæmper udslæt og calamine lotion for at beskytte området. Du kan bruge dette på ethvert tidspunkt.

Kom ud i louffa og Clorox Bleach og gør dig klar! Jeg har også brugt en almindelig parabolen klud til dette trin. Dette trin kommer til at stikke lidt, men hvis du er villig til at håndtere et par minutter med smerte for at lindre kløe og hurtighed for at tørre udslætet, så vil jeg stærkt anbefale det. Fortynd Clorox Bleach i noget vand, du kan bruge et 1: 1 forhold (1/2 Bleach, 1/2 Water), men jeg har været kendt for at bruge 2: 1 forhold med mere blegemiddel og mindre vand. Dip louffa eller vaskeklud i blandingen og skrubbe på huden. Dette vil åbne udslætet og lade olierne dræne, da blegemiddelet desinficerer og tørrer udslætet ud. Jeg har kun nødt til at gøre denne proces en gang, fordi jeg skrubede indtil den brændte.

Din hud vil sandsynligvis blive irriteret af det tidspunkt du er færdig med blegemiddelet og føles meget stramt, især efter vask med opvaskepapen. Jeg sprøjter normalt Band-Aid-sprøjten tilbage på det berørte område, lad det tørre, og gnid Aveeno lotion på det berørte område, så huden ikke tørrer ud. Jeg fandt ud af den hårde måde, jeg behandlede poison ivy, da det var virkelig rester tør hud, der var kløe, så det er vigtigt at hydrere huden for at fjerne kløften også. De har normalt Aveeno fugtgivende lotion (Ingen Fragrance) i enhver butik og nogle gange specielle Aveeno-lotioner i gangene, hvor du finder andre gift-ivy-midler (Aveeno Anti-Itch Lotion).

Tag lunken varme til kolde brusere for at lette irritationen. Varmt vand kan give øjeblikkelig lindring, men irriterer huden mere og kan åbne udslæt og lade det sprede sig. Jeg tog kolde brusere i en uge under denne proces, og det hjalp virkelig. Sørg for at vaske det berørte område med Dawn liquid liquid sæbe stadig for at hjælpe tørre udstødning og udslæt (selv i bruser!) I stedet for bar såpe eller krop vask. Skålens sæbe kan bruges flere gange om dagen, når du begynder at kløe. Det hjælper i et par timer (jeg har oplevet op til 6 timers relief med en vask). Bare vær sikker på at holde lotion praktisk, bare fordi tilfældet sæbe tørrer huden ud (det er, hvordan det renser opvasken så godt - affedtningsformlen!) Du kan også bruge Aveeno kropsvasken (Skin Relief formula), hvis du ønsker det, men ikke påkrævet. Det holdt min hud mere hydreret end andre krop vasker under helingsprocessen.

Tips

Hold Band-Aid Calamine Spray praktisk i bil, taske eller andet. Det virker virkelig virkelig! Det var den mest nyttige ting i poison ivy behandling gangen. Det koster omkring $ 4,00 og varer et stykke tid afhængigt af udslætets størrelse. Husk at hydrere huden med lotion. Jeg kan godt lide Aveeno fordi det har havremelbaserede ingredienser og ingen duft for at skade huden. Det er meget hydratiserende, beroligende og relativt billigt. (Om $ 5,00?) Husk at bruge den flydende parabol såpe HVER gang du vasker udslæt. Det tørrer virkelig området og lindrer irritation. Jeg vil meget hellere opleve en lille smule smerte for at hjælpe med at lindre den irriterende kløe af gift ivy / eg / sumac. Jeg er klar over, at Clorox blegemiddel kan være lidt ekstreme, men det virker virkelig. Det desinficerer og tørrer udslæt hurtigere end nogen skrubbe eller salve jeg har brugt før. Tro mig, jeg havde steroid skud, piller, hydrocortizon cremer og salver og intet har fungeret bedre end disse trin. Du kan blande trinene til din egen bekvemmelighed, de er temmelig alsidige. Bare sørg for at holde det berørte område rent og så tørt som muligt.

Advarsler

Sæt IKKE under noget forhold ind / dækk det berørte område. Luftstrømmen øger helingsprocessen. Ved at dække området giver du olierne mulighed for at trænge ind i huden og forårsage mere irritation. Hvis du er allergisk over for nogen af ​​de nævnte produkter, kan du prøve at erstatte. Jeg har netop specifikt brugt disse fælles ting, og de arbejder virkelig. Hold dig uden for sollys og sollys og varme områder - de vil kun irritere huden mere. Må ikke klø! Det kan komme i dine negle og sprede sig. Jeg kan ikke advare dig nok på dette, fordi det er så fristende. Brug de ovennævnte midler i stedet, og jeg lover at de vil hjælpe - du behøver ikke at klø!

Del:
Kommentarer