Hvordan man kan slippe af brystkampen hurtigt

Hvordan man kan slippe af brystkampen hurtigt

Brystbelastning er en infektion, der opstår, når du har forkølelse eller influenza. Det bygger op i dine lunger. Dette kan få dig til at hoste og gøre din bryst skadet. Det er vigtigt at slippe af med brystkramper hurtigt af flere årsager. Ved hoste er sovende en vanskelig opgave. Når du har vigtigt arbejde for at opnå eller du tager en velfortjent ferie, er det vigtigt at fjerne brystet. Der er teknikker, som du kan bruge til at fjerne slim og slim fra brystet.

Tag over-the-counter medicin. Hoste suppressants hjælpe med at flaske op i hosten, så du kan sove. Men andre hostemedier bryder op i slimhinden. Dette vil hjælpe med at slippe af med brystet overbelastning hurtigere. Denne medicin omfatter Mucinex og Tylenol Cold.

Drikk varm kylling bouillon. Dampen løsner slim i brystet. Træk i dampen fra suppen, inden du begynder at drikke. Dette vil gøre det muligt for den kogende kyllingestamme at afkøle, mens den stadig hjælper med at lindre trængsel i brystet.

Tag et varmt brusebad. Stå i brusebadet og lad varmtvandet løbe mod brystet. Åndedræt i dampen vil hjælpe med at opdele slim. Tag en 30-minutters bruser tre eller fire gange om dagen.

Hoste. Hver gang du hoster, arbejder dit bryst for at ødelægge slim. Dette vil tillade slim at komme op. Spyt ud slemmen hver gang. Dette er infektionen. Sluge slemmen vil gøre dig værre.

Tips

Du kan muligvis slippe af med brystet overbelastning inden for en til to dage. Prøv hver metode. Mere end en metode kan være nødvendig for at lette trængsel hurtigt.

Del:
Kommentarer