Hvordan man kan slippe af armhulefedt med løft

Hvordan man kan slippe af armhulefedt med løft

Da de med stædig ekstra fedt omkring deres tummier, lår eller bundbund allerede ved, er det ikke muligt at tabe sig fra blot et sted på kroppen. Det er dog muligt at tone op på disse områder og få mest muligt ud af det, du har. Og et særligt vanskeligt område for både kvinder og mænd er den smule fedt, der kigger ud fra under armhulen. Den bedste måde at tone op på dette område er at tone op musklerne nær skulderleddet, herunder pectorals i brystet, deltoiderne i ryggen, triceps og andre arm muskler. Flere vægtløftningsøvelser vil sprænge disse områder og efterlade dig tonet.

Trin 1

Brug din øvelse bold og vægte til at udføre brystfløjter. Hold dine vægte og sidde på din øvelse bold. Gå dine fødder ud indtil du ligger med bolden under midten af ​​din ryg, knæene bøjes og fødder på gulvet for balance. Rigt dine arme og løft dine vægte lige over brystet, arme sammen. Uden bøjning af albuerne skal du åbne dine arme, indtil vægten er i niveau med brystet. Tilbage til startpositionen. Gentag for tre sæt på 20. Denne øvelse virker brystmusklerne i brystet.

Trin 2

Bøj dine knæ og squat, mens du holder dine vægte foran dig for at forberede dig på en dumbbell back fly. Hold dine albuer lige og åbne dine arme, holde dine hænder omkring højden af ​​dine hofter. Stik dit bryst ud og ikke løft dine skuldre - fokus på at klemme musklerne i din øvre ryg. Mål for tre sæt på 20.

Trin 3

Bøj dine knæ lidt og bøje over i taljen for at udføre triceps kickbacks. Hold dine vægte ved brystet, bøjede albuer. Forlæng dine arme og løft vægterne, indtil de er lige med ryggen. Tilbage til start. Mål for tre sæt på 20. Denne øvelse virker dine triceps muskler.

Trin 4

Stå op, fødder hoftebredde fra hinanden med en vægt i hver hånd på dine sider for at udføre hammerkrøller. Med dine palmer vendt indad, bøj ​​din albue for at løfte vægten i din højre hånd. Sænk din højre hånd, mens du løfter din venstre hånd. Fortsæt skiftende hænder så hurtigt som muligt, samtidig med at du har god form, i et minut. Hold din krop stationær og prøv kun at flytte dine arme. Denne øvelse virker dine biceps.

Del:
Kommentarer