Hvordan man kan satse på hestevæddeløb

Hvordan man kan satse på hestevæddeløb

Væddemål på hestevæddeløb handler om at slå odds-beslutningstagere og lave lidt penge på det. Det kan også gøre sejren så meget mere fornøjelig. Væddemål på hestevæddeløb kan være komplekse eller enkle, afhængigt af mange penge, du vil lave, og hvor heldig du føler.

Gå til et racerspil, off-track væddemål eller kasino sportsbar for at se løbene og lave væddemål.

Køb en racerformular fra en sælger. Leverandører sælger også tip ark, som giver ekspertvalg. Undersøg racerformularen. Det vil fortælle dig, hvordan hver hest gjorde i sine tidligere løb og hvad dets tider var. Sammenlign alle tiderne for hestene for at se, hvilket konsekvent har været det hurtigste. Formularen fortæller også længden af ​​hvert løb. Check for at se, hvordan hestene gjorde i løb med en lignende afstand til den du satse på.

Kig på parimutuelbrættet, displayet, der angiver oddsene for hver hest i et løb. Oddsen er udtrykt som et forhold som 2-1, hvilket betyder at du vil få to dollars tilbage for hver dollar du satse på, hvis den hest vinder. Odds er baseret på antallet af spillere, der vælger en bestemt hest, Populære heste har lave odds, vil sandsynligvis vinde og betale mindre afkast. Upopulære heste har store odds, men disse "longshots" kan betale sig, hvis de vinder.

Vælg din hest og afgøre hvilken type væddemål du gerne vil lave. De grundlæggende væddemål er Win, som betaler sig, hvis din hest kommer først; Sted, som betaler sig, hvis din hest kommer i første eller anden; og Vis, som betaler sig, hvis din hest kommer i første, anden eller tredje. Væddemål til at vinde højest. Racing spillesteder tilbyder normalt mange andre typer og kombinationer af væddemål.

Gå til billetvinduet for at placere din indsats. Fortæl kasserer navnet på banen, nummeret på løbet, racetallet på hesten eller hestene, du gerne vil satse på, typen af ​​væddemål og det beløb du væddemål. De fleste raceringssteder tilbyder præprintede væddemålssedler, du kan tjekke og aflevere til kassereren.

Få din billet fra kassereren. Kontrollér, at al information er korrekt, før du går væk fra vinduet. Sæt din billet på et sikkert sted og se løbet. Når løbet er forbi, uanset hvad der sker, vent på de officielle resultater. Hvis dine heste kommer efter din indsats, vinder du. Hvis de ikke gør det, er din billet et godt ridsepapir til din næste indsats.

Hvis du vandt din indsats, skal du vente på det officielle beløb af gevinsterne, der vises på skærmen og derefter vende tilbage til billetvinduet for at samle dine penge.

Del:
Kommentarer