Hvordan man kan massere væk iskiasmerter

Hvordan man kan massere væk iskiasmerter

Når du udvikler ischias på grund af en skade eller kompression af en af ​​fem indbyrdes forbundne nerve rødder, kan du opleve kronisk smerte, følelsesløshed eller tab af bevægelse på den ene side af din krop. Du kan finde en smule lindring i forskellige massage teknikker, hvis du oplever en opblussen efter overdreven brug af dine nedre rygmuskler. Anvendes i kombination med andre behandlinger, kan massage lindre muskeltæthed og øge omsætningen til smertefulde områder.

Spørg din ægtefælle eller partner for at massere din nedre del af ryggen og den øvre del af dine balder ved at påføre trykket på siderne af din nedre rygsøjle, der strækker sig over den øverste del af din sakrum. Lig på din mave på en hård overflade. Ved hjælp af håndens hæl vil den person, der hjælper, trykke dybt og bruge en cirkulær bevægelse til at løsne de muskler og sener, der strammer rundt om næsen.

Brug vibrationsterapi til at stimulere blodcirkulationen og slap af kontraherede ryg- og skoldemuskler. En elektrisk massager med et stort overfladeaflastning lindrer spændingen. Du kan opnå samme effekt, hvis den person, der giver dig en massage, bruger siderne af hænderne og hugger op og ned hurtigt på den øvre del af dine skinker. Undgå at bruge vibrationsteknikker over nyrerne og direkte på rygsøjlen.

Brug selvmassage efter et varmt bad på ischiasmerter, som strækker sig ned på bagsiden af ​​benet. Da sciatic nerven løber ned i benet, påvirkes ofte lårets bagside og ydersiden på din hofte.

Anbring et beskyttelseshåndklæde på din seng og brug puder til at give en behagelig ryglæn. Vælg en cremet lotion eller massageolie og ligg tilbage i en halvhældet stilling. Brug en kvartstørrelse dollop af lotion. Gnid dine palmer sammen kraftigt for at varme op i lotionen. Løft dit knæ på den berørte side og forsigtigt spred lotionen på bagsiden af ​​låret.

Placer en hånd på begge sider af låret med fingrene, der strækker sig rundt om ryggen. Start med let tryk og træk fingrene fra bagsiden af ​​knæet helt til din hofte. Øg trykket, som du bliver vant til følelsen.

Vend retningen og træk fingrene fra bagsiden af ​​din hofte opad til knæets bagside. Tilføj lotion efter behov for at holde bagsiden af ​​benet smurt og glat. Grav fingrene ind i muskelen for at løsne tæthed og øge cirkulationen. Stret dit ben forsigtigt, når du udfører massage. Is din nedre ryg efter massage for at reducere betændelse.

Tips

Se en læge for en første diagnose af ischias, hvis dette er første gang du har oplevet smerten. Dette vil hjælpe med at udelukke andre medicinske tilstande.

Del:
Kommentarer