Hvordan man kan formatere langrend skiudstyr til børn

Hvordan man kan formatere langrend skiudstyr til børn

Før du tager dine børn ud af døren og videre til en skiløjper for at gå på langrend, skal du have ski, støvler, bindinger og poler til en grundlæggende udstyrspakke. Korrekt passende udstyr er nøglen til et godt udflugt, så vær klar til at opdele børnene korrekt.

Hvordan man kan formatere langrend skiudstyr til børn

Find den rigtige længde ski. I år tidligere blev den rette langrendslængde bestemt af, at skibshoppen hævede en arm. En ski af den rigtige længde ville svare til afstanden fra håndleddet af den hævede arm til jorden. I dag har skiselskaberne dog specifikke størrelser for deres ski baseret på en skiløbs vægt og skisport. Jo mere skiløber vejer, desto længere tid er der en ski. På en specialskibsbutik måler teknikken dit barns højde og vægt og tage højde for, hvor avanceret en skiløber barnet er for at bestemme den rigtige længde på ski. Generelt vil en nybegynder skiløber ønske en ski med mere fleksibilitet og bredde for mere stabilitet. En mere avanceret skiløber vil have en stivere ski og smalere bredde for hurtighed og manøvredygtighed. Du vil højst sandsynligt have en tur / rekreative ski til dit barn. Skis skal måle 10 til 30 cm længere end dit barns højde. Men for unge skiløbere vil du gerne købe eller leje ski ikke længere end barnets højde. Hvis du er en do-it-yourselfer, vil du måske regne ud målingerne. Brug denne formel: (barnets højde i inches) x 2,54 + 20. Eksempel: Billie står 4 fod, 3 tommer (51 tommer x 2,54) + 20 = 129,54 + 20 = 149,54 cm. Billie vil have brug for en ski omkring 150 cm i længden. Hvis Billie er lettere end gennemsnittet, vælger du en ski en størrelse mindre. Hvis Billie er tungere end gennemsnittet, vælger du en ski en størrelse større.

Vælg støvlerne. Størrelsen på langrendesko er den samme som størrelsen på dit barn til tennissko. Overvej komfort og stabilitet. For mere ankel støtte, gå med en mid-ankel manchet. Lad dit barn bære de strømper, de vil stå på, når de prøver på ski støvler. Lad barnet have et par lette eller mellemstore uldsokker. For ekstra varme kan barnet have en linerstuds lavet af syntetiske materialer eller silke under uldsstolen. Støvlen skal passe godt. Barnet skal kunne vrikke tæerne, men hælen skal ikke have glidning.

Vælg de korrekte bindinger. Hvis du lejer ski, vil butikken passe dine ski med de rette bindinger. Hvis du køber fra en specialbutik, vil bindingerne passe på ski på købstidspunktet. Der findes mere end et boot / bindingssystem. Hvis du er mix-matching støvler / ski i garage salg, skal du sørge for at støvlen er kompatibel med bindingen. Boot / bindingssystemer er ikke udskiftelige.

Vælg polerne. For at finde de rigtige stænger, skal dit barn løfte en arm vandret på gulvet. Med polspidsen på gulvet skal håndtaget ramme mellem barnets armhule og midten af ​​skulderen.

Del:
Kommentarer