Hvordan man identificerer symptomer på høje prolactin niveauer

Hvordan man identificerer symptomer på høje prolactin niveauer

Høje prolactinniveauer kan findes hos både mænd og kvinder. Normalt kan dette findes hos kvinder, der producerer en stor mængde mælk til graviditet eller forstørrede kirtler som forberedelse til amning. Det er dybest set et problem med hormonerne i din krop, der kan påvirke måden du kan få gravid eller menstruationsproblemer på. Når dine hormoner er ubalancerede, kan det medføre alvorlige konsekvenser for din krop. Hvis du føler at du lider af høje prolactinniveauer, er der nogle symptomer, som du måske kan identificere med.

Pas på tegn på menstruation. Hvis du oplever korte perioder eller hvis de forsvinder i det hele taget, kan du lide af høje prolactinniveauer.

Se efter tegn på produktion af mælk. Dette kan være, at dine brystkirtler bliver større, eller dine brystvorter kan blive ondt. Dette bør ikke ske, medmindre du er gravid eller ammer.

Tegn på smertefuldt sex eller nedsat sexdrev kan også være et symptom på høje prolactinniveauer. Kvinder med disse problemer må muligvis se en læge for at afgøre, hvad der forårsager problemet. Andre forhold kan have betydning, hvis dette sker.

Meddelelse tegn på nedsat sexdrev eller hvis du er impotent. Som tidligere nævnt kan mænd også opleve høje prolactinniveauer. Det er sværere at forstå symptomerne hos mænd. De kan afskrække at se en læge om deres problemer. Før en mand kan beslutte at gå til en sundhedspleje, kan de opleve hovedpine eller vanskeligheder i øjnene.

Tips

Symptomerne kan påvirke både mænd og kvinder. Hvis der opstår unormale problemer, er det bedst at se en læge med det samme. Testene for høje prolactinniveauer er enkle. Behandling af denne tilstand bør være ret simpel.

Del:
Kommentarer