Hvordan man identificerer symptomer på hypothyroidisme

Hvordan man identificerer symptomer på hypothyroidisme

Kan du lide af hypothyroidisme? Symptomerne er subtile og ofte forveksles med depression. Hvis det ikke behandles, kan det forårsage anæmi, lavt kroppstemperatur og hjertesvigt.

Ifølge The Merck Manual of Medical Information kan følgende være symptomer på hypothyroidisme. Læs denne liste og bemærk eventuelle symptomer.

Langsom puls Hoarse stemme Langsom tale Puffy ansigt Øjenbrynsproblemer Droberende øjenlåg Intolerance over for kold Forstoppelse Vægtforøgelse Sparsomt, groft, tørt hår Tør, skællet, tyk grov hud; hævet fortykket hud over skinner Carpal tunnel syndrom Forvirring Depression Demens

Andre symptomer på hypothyroidisme, som du bør være opmærksom på, kan omfatte: Manglende evne til at tabe sig med kost / motion Lav kropstemperatur Træthed - kronisk træthed Hævelse i led, hænder og fødder Fejl, der opdager en baby Moodiness, ustabile humør Sværhedsfokusering Fejlkedelig Glemsomhed Tab af interesse i aktiviteter Mærkelige følelser i nakke og hals Ring i ørerne Hotheadedness Lav libido

Du behøver ikke at lide af alle disse symptomer for at være hypothyroid. Symptomerne er langsomme og gradvise, du må kun have et par milde symptomer, der ikke er alarmerende. At være kold hele tiden, gyder meget for at få luft, lider af alvorlige menstruationskramper, eller bare en generel træt følelse kan indikere en skjoldbruskkirtelforstyrrelse. Hvis du føler, at du har nogen af ​​de nævnte symptomer, skal du skrive dem ned.

Hvis du føler at du har en skjoldbruskkirtel, skal du søge bekræftelse gennem en blodprøve, der måler TSH, taget på din lægekontor. Lav en liste over de ovennævnte symptomer, du har, og tag det med dig. Hvis dine testresultater viser, at du er hypothyroid, vil din læge skrive en recept til en af ​​flere orale præparater, der erstatter det defekte thyroidhormon.

SELVSTESTEN. Hvad er du BASAL BODY TEMP? Tag din temperatur hver morgen i seng, lige når du vågner op, før du gør noget. Placer termometer under armhulen og lad den stå i 10 minutter (hvis det er kviksølv), eller indtil digitalt termometer bipper. Hold en daglig log i 2-3 uger. Hvad er din gennemsnitlige kropstemperatur? Hvis det er under 97,2 grader F, end du skal gå til lægen for at få en recept, medmindre du vælger at prøve at behandle det naturligt. (som vil være min næste artikel).

Overvej, om du har Euthroid Syndrome, det er, når du har lav skjoldbruskkirtlen, men testene kommer tilbage normalt. Dette er en anden grund til, at det er nyttigt at gøre SELF TESTEN, fordi vel dokumenterede undersøgelser viser, at lav kropstemperatur er indikativ for euthyroid hypothyroidism.

Der er nye retningslinjer, som læger bruger til at diagnosticere hypothyroidisme, hvilket fordobler antallet af personer, der har en skjoldbruskkirtlen tilstand end under de gamle retningslinjer. Den gamle test genkendte ikke personer med mindre skjoldbruskkirtlen. Så hvis du har testet negativ i fortiden, gå tilbage og få testet igen.

Tips

Gør SELF TEST Almindelige medikamenter omfatter rustningskjoldbruskkirtlen, levothyroxin og synthroid Det er vigtigt at få din skjoldbruskkirtlen testet under graviditeten. nogle kvinder bliver hypothyreoide, og hvis de bliver ubehandlede, kan det medføre mental retardering for barnet.

Del:
Kommentarer